Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ για μέτρα προστασίας ακινήτων που παραμένουν κλειστά κατά τη χειμερινή περίοδο

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:39
188 0

Η Δ.Ε.Υ.Α.Α ενημερώνει:

🟦 Οι πολίτες που έχουν ακίνητα στην κατοχή τους, τα οποία μετά το πέρας της καλοκαιρινής περιόδου ΔΕΝ κατοικούνται και παραμένουν κλειστά καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα, έχουν τις παρακάτω επιλογές για να κάνουν οικονομία και να μηδενίσουν την περίπτωση σπατάλης νερού:

✔ Φεύγοντας από το ακίνητο να κλείσουν την κεντρική βάνα παροχής νερού. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγεται η περίπτωση διαρροής και σπατάλης νερού σε περίπτωση που κάποιος σωλήνας σπάσει κατά τη διάρκεια του χειμώνα και ταυτόχρονα αποφεύγεται η περίπτωση να λάβουν έναν “φουσκωμένο” λογαριασμό (λόγω της διαρροής).

✔ Σε περίπτωση που δεν μπορούν να κλείσουν μόνοι τους την Κεντρική Βάνα Παροχής Νερού, να έρθουν σε επικοινωνία με τον αρμόδιο υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α.Α (Διονυσίου Σολωμού 24, Δευτέρα – Παρασκευή 07:00 – 14:30), έτσι ώστε η υπηρεσία να μεριμνήσει γι αυτό!

🔺 Και με τις δύο (2) παραπάνω περιπτώσεις, στους ιδιοκτήτες αυτών των ακινήτων θα τους έρχονται λογαριασμοί που θα εμπεριέχουν μόνο τα ΠΑΓΙΑ έξοδα καθόλη τη διάρκεια των χειμερινών μηνών.

✔ Σε περίπτωση που θέλουν να αποφύγουν και τα μηνιαία ΠΑΓΙΑ έξοδα, έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ για τους μήνες που το ακίνητο δεν θα χρησιμοποιείται.

Δ.Ε.Υ.Α.Α – Κάνουμε οικονομία και δεν σπαταλάμε το νερό!

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

Τελετή βράβευσης Εθνοφυλάκων

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Σεπτεμβρίου 2017 0
Από το Δ΄ Σώμα Στρατού, ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 12:00, Θα πραγματοποιηθεί στο  Αμφιθέατρο του…

Ερώτηση εκτός ημερήσιας διάταξης της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗΣ στο Δημ. Συμβούλιο 5/2/20. Για την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Φεβρουαρίου 2020 0
Ερώτηση εκτός ημερήσιας διάταξης στο Δημ. Συμβούλιο  5/2/20. Για την ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης των αστικών απορριμμάτων Μετά την ψήφιση του…

Φορέστε μάσκες – Οι εικόνες των Αγίων δεν έχουν… ανοσία (άρθρο του ο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεω κ.κ. Ανθίμου στο liberal)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Οκτωβρίου 2021 0
«Φορέστε μάσκες – Οι εικόνες των Αγίων δεν έχουν… ανοσία», είναι το μήνυμα που στέλνει στους πιστούς ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως…