Ανακοίνωση της ΔΕΥΑΑ για τους κατόχους θερινών κατοικιών που δεν χρησιμοποιούνται τον χειμώνα

Δημοσιεύτηκε στις: at 22 Αυγούστου 2020
142 0

Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Η Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ενημερώνει τους πολίτες οι οποίοι έχουν ακίνητα στη κατοχή τους τα οποία αφήνουν με το τέλος της θερινής σεζόν και δεν κατοικούνται τους χειμερινούς μήνες αλλά γίνεται χρήση του νερού ύδρευσης , να έρθουν σε επαφή με τον αρμόδιο υπάλληλο στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. (Διονυσίου Σολωμού 24 , Δευτέρα – Παρασκευή 07:00 – 14:30) ώστε η υπηρεσία να προβεί σε διακοπή νερού και να μην επιβαρύνεται οικονομικά το ακίνητο με μηνιαίους λογαριασμούς αλλά και την αποφυγή τυχόν διαρροής προλαμβάνοντας έτσι την άσκοπη σπατάλη νερού και την αύξηση του λογαριασμού ύδρευσης.

Επίσης για τους συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά και να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, στην υπηρεσία υπάρχει η δυνατότητα ρυθμίσεως οφειλών και ένταξης στο κοινωνικό τιμολόγιο (εάν το δικαιούνται) ,μέσω αιτήσεων που μπορούν να γίνουν στα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. .

Αναλυτικότερα μπορείτε να πληροφορηθείτε από το site της επιχείρησης www.deyaalex.gr καθώς και στο τηλεφωνικό μας κέντρο (25510-24018).

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Α.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Σχετικά άρθρα

ΑΝΑ.Σ.Α: 8ος χρόνος με επαναλαμβανόμενες υποσχέσεις από τον κ.Λαμπάκη. Χωρίς σαφές σχέδιο και όραμα, η εισήγησή του στην Εκτελεστική Επιτροπή.

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2018 0
Την Δευτέρα 15/01 θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου Αλεξανδρούπολης με μοναδικό θέμα «Η Αλεξανδρούπολη στις επόμενες δεκαετίες». Η…

Ταξιδιωτική οδηγία ΗΠΑ για Τουρκία: Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων, απαγωγής και φυλάκισης

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Απριλίου 2019 0
Κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων, φυλάκισης αλλά και απαγωγών διαπιστώνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην Τουρκία, με ταξιδιωτική οδηγία στην οποία καλεί τους…