Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γιώργου Χανού για το Δήμο Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:17
645 0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΝΟΥ

Σήμερα 4 Σεπτεμβρίου 2018, ο Γιώργος Μ. Χανός ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου για το Δήμο Σαμοθράκης. Ο κ. Χανός απευθύνει το παρακάτω μήνυμα:

Φίλες και φίλοι,

μετά την απόφαση μου, πριν 4 χρόνια, να αποσυρθώ από την ενεργό πολιτική για τη Σαμοθράκη, θεωρώντας ότι ξεκινάει μια νέα εποχή με πολλές προσδοκίες και δυνατότητες, διαπίστωσα ότι δυστυχώς το όραμά μου και οι προσπάθειες μου, κυρίως κατά την προηγούμενή μου θητεία, την θητεία της κρίσης και των μνημονίων, εξαφανίστηκαν μεθοδευμένα.

Τα ερωτηματικά που είχα όλο αυτό το διάστημα γιατί γίνεται αυτό, έμειναν αναπάντητα. Μια μεγάλη δέσμη έργων και δράσεων που θα έδιναν απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι η Σαμοθράκη είναι σε στασιμότητα, απαξιώθηκαν χωρίς αιτιολογία.

Θεωρώ ότι στα επόμενα χρόνια, διαθέτοντας προσωπικά τις απαιτούμενες δυνάμεις, είμαι σε θέση να εγγυηθώ με τη βοήθεια όλων σας, να ξαναβρεί η Σαμοθράκη την κανονικότητα της και το δρόμο της πραγματικής ανάπτυξης. Για τους λόγους αυτούς επιστρατεύομαι και πάλι ως υποψήφιος Δήμαρχος.

Καλώ όλους όσους αγαπούν πραγματικά τη Σαμοθράκη, να συστρατευτούμε σε έναν μεγάλο αγώνα, με όραμα και πολλές ελπίδες.

 

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Γεώργιος Μ. Χανός

Πρώην Δήμαρχος Σαμοθράκης

Σχετικά άρθρα

Κορωνοϊός, ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων και πρόγραμμα στήριξης των επιχειρήσεων στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Νοεμβρίου 2020 0
Η εξέλιξη της επιδημίας του κορωνοϊού στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αλλά και η απρόσκοπτη συνέχιση του έργου της Διοίκησης…

Παύλος A. Μιχαηλίδης: “Εμπεριστατωμένα καταθέσαμε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη σχετικα με το θέμα εκλογής Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαρτίου 2017 0
Ακούστε τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ – Δημοτικό Σύμβουλο Αλεξανδρούπολης κ. Παύλο A. Μιχαηλίδη σε όσα ανέφερε σχετικά με το…