Ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.», υιοθετώντας τους καταστατικούς του σκοπούς για συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη των ΟΤΑ, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην υλοποίηση των αναπτυξιακών τους στόχων.

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης και ο Πρόεδρος του «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.» Αθανάσιος Λάπατας, προχώρησαν στην εκ νέου υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «Παροχή Διοικητικής Υποστήριξης κατά την άσκηση των αρμοδιοτήτων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής», αποδεικνύοντας ότι ο Αναπτυξιακός Οργανισμός ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά στο ρόλο και τους σκοπούς του.

Μέσω της Προγραμματικής Σύμβασης ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.» συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κομοτηνής η οποία είναι αρμόδια για τον σχεδιασμό, την ωρίμανση, τη μελέτη, την εκτέλεση, την επίβλεψη, την παραλαβή και τη συντήρηση κάθε είδους τεχνικών έργων/μελετών/προμηθειών και λοιπών συναφών επιστημονικών υπηρεσιών, με στόχο την έγκαιρη, οικονομική και άριστη από επιστημονικής απόψεως πραγματοποίησή τους.

Ο κ. Λάπατας με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, δήλωσε: «Η εταιρεία μας δεν στέκεται απλώς αρωγός των ΟΤΑ, αλλά έχει καταστεί χρήσιμος και απαραίτητος συνεργάτης για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή αναπτυξιακών πρωτοβουλιών που καλύπτουν τις ανάγκες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Κάθε συνεργασία που ανανεώνεται είναι για εμάς μία παρακαταθήκη που αποδεικνύει τον επαγγελματισμό μας και αποτελεί σημείο αναφοράς για νέες συνεργασίες σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο».

ΠΗΓΗ inkomotini.news

Προηγούμενο άρθροΟΠΕΚΕΠΕ: Πιστώνονται οι λογαριασμοί με τις επιδοτήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων
Επόμενο άρθροΚώστας Κεβρεκίδης: “Πάνω από 500 αρτοποιεία θα κλείσουν πανελλαδικά, μέχρι τον Φεβρουάριο…”