Το ανώτερο όργανο της κάθε δημοτικής παράταξης είναι η Γενική συνέλευση των μελών της. Η Δημοτική ομάδα (δηλαδή ο Επικεφαλής και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι) οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, ιδιαίτερα σε σοβαρά πολιτικά ζητήματα. Όποιος διαφωνεί με αυτές τις αποφάσεις, οφείλει να ανεξαρτητοποιηθεί, διαφορετικά δεν νομιμοποιείται να μεθοδεύει συνεργασίες στη βάση της οποιαδήποτε συναλλαγής. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΑΣΑ στην κρίσιμη συνεδρίαση αποφάσισε την διάλυση της παράταξης ψηφίζοντας υπέρ της σύμπραξης με την δημοτική αρχή, ενώ οι υπόλοιποι 4 δεν πήραν καμία ξεκάθαρη θέση προς έκπληξη όλων μας. Αντιθέτως η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων μελών, συμφώνησαν με την εισήγηση του επικεφαλής για συμφωνία με την δημοτική αρχή στην βάση συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας. Γεγονός που θα επέτρεπε στην παράταξη και να συμμετέχει στο σχήμα διοίκησης αλλά κυρίως να διατηρεί την αυτοτέλεια και την διακριτή έκφρασή της.

Όλοι εμείς που δώσαμε τον κοινό μας αγώνα υπό την καθοδήγηση του υπόψηφιου δημάρχου κ.Παύλου Μιχαηλίδη, δεν θα επιτρέψουμε μεθόδευση συνεργασιών στη βάση της συναλλαγής, καθώς και τακτικισμούς που έχουν σκοπό να διαλύσουν την τρίτη παράταξη του δημοτικού συμβουλίου με το υψηλό ποσοστό του 16%.

 

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ

 

ΒΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΚΟΥΤΖΙΒΕΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΚΡΙΤΟΥ ΚΡΙΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΡΗΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ

ΛΑΜΠΑΡΔΗ-ΚΟΥΤΛΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΜΠΑΤΖΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΟΤΕΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΑΚΑΛΔΗΜΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΦΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΑΤΖΗΜΑΓΙΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

 

ΠΑΥΛΟΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Προηγούμενο άρθροΟι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ αίρουν την εμπιστοσύνη τους προς τον κ. Μιχαηλίδη και δεν τον αποδέχονται πλέον ως επικεφαλής της παράταξης
Επόμενο άρθροΟρκίζεται σήμερα το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜΘ