Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα! Ανάχωμα ο Ποινικός Κώδικας”

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:01
652 0

Τα φαινόμενα ακραίας βίας εις βάρος πολιτών βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη τα 3,5 χρόνια διακυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Το κέντρο της Πρωτεύουσας, όπως και οι γειτονιές της, έχουν εξελιχθεί σε ορμητήρια παρανομίας, με την προκλητική ανοχή της Κυβέρνησης, η οποία την ίδια ώρα φροντίζει να… χαϊδεύει τους αρχιτρομοκράτες της 17Ν Κουφοντίνα και Ξηρό, μεταφέροντάς τους στις αγροτικές φυλακές Βόλου και στις φυλακές Χαλκίδας, αντίστοιχα.

Η χώρα μας αποτελεί ιδανικό μέρος για την άνθιση του “εγκληματικού τουρισμού”, ως απόνερο του νόμου Παρασκευόπουλου, ο οποίος ευνοεί την εισαγωγή ξένων κακοποιών, με τους πολίτες να αναζητούν τρόπους αυτοπροστασίας.

Είναι αναγκαίο λοιπόν, κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, να γίνουν βελτιώσεις και τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικα, με έμφαση στην προστασία των αμυνόμενων ενοίκων των κατοικιών από τις επιθέσεις των εισβολέων.

Διαβάστε αναλυτικά το σχετικό άρθρο μου στην ιστοσελίδα του Πρώτου Θέματος www.protothema.gr/…/anexelegti-i-eglimatikotita-an…/

Σχετικά άρθρα

Πόρους 3,2 εκ. € διαθέτει η Περιφέρεια ΑΜΘ για την προστασία κατά της πανδημίας σε περιοχές με δομές προσφύγων και μεταναστών

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Δεκεμβρίου 2020 0
Πόρους 3,2 εκ. € διαθέτει η Περιφέρεια ΑΜΘ για την προστασία κατά της πανδημίας σε περιοχές με δομές προσφύγων και…