Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Από το πορτοφόλι των Φερριωτών τα αναλώσιμα υλικά στο Περιφερειακό Ιατρείο Φερρών!!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:29
454 0

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Αναφορά, παραθέτοντας αίτημα-καταγγελία του αντιδημάρχου Αλεξανδρούπολης (Δημοτική Κοινότητα Φερρών) κ. Γκότση, υπογεγραμμένη από 103 κατοίκους των Φερρών.

Η επιστολή καταγγελία αναφέρεται στο ότι οι πολίτες των Φερρών αναγκάζονται να προμηθεύονται οι ίδιοι τα απαραίτητα αναλώσιμα υλικά, καθώς επίσης οι προσερχόμενοι στο Περιφερειακό Ιατρείο καλούνται να καταβάλλουν την χρηματική προσφορά τους στον ‘κουμπαρά’ που έχει δημιουργηθεί για την προμήθεια υλικών.

Ο αντιδήμαρχος καλεί τον Υπουργό Υγείας να επιληφθεί του θέματος καθώς απουσιάζουν πλέον βασικά υλικά και η ελεημοσύνη δεν αποτελεί πάγια λύση.

Διαβάστε αναλυτικά το αίτημα εδώ.

Σχετικά άρθρα

Η ΔΕΥΑΑ δίπλα στον πολίτη

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Μαρτίου 2021 0
Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι : Η Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ στο κτίριο Διοίκησης λειτουργεί από τις…

Ιατρικός Σύλλογος Έβρου: “Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Το ΚΥ Σαμοθράκης πρέπει να στελεχωθεί και να στηριχθεί επαρκώς”

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιουνίου 2017 0
Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη εργασίας στη Σαμοθράκη, το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουνίου 2017. Το Σάββατο υπήρξε…