Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Δυστυχώς για μια ακόμα φορά αναβλήθηκε η συζήτηση για την αυτονομία και την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου που ήταν προγραμματισμένη”

Δημοσιεύτηκε στις: at 18 Ιουνίου 2018
375 0

Όπως αναφέρει ο  Βουλευτής Έβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης:

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά αναβλήθηκε η συζήτηση για την αυτονομία και την αυτοτέλεια του Νοσοκομείου Διδ/χου που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (18/06) το απόγευμα στις 18:00, με υπαιτιότητα του Αναπλ. Υπουργού Υγείας, ο οποίος επικαλέστηκε φόρτο εργασίας.

Πέρυσι είχα καταθέσει μια ανάλογη Επίκαιρη Ερώτηση, η οποία είχε αναβληθεί επίσης τρεις φορές και πάλι με υπαιτιότητα του Υπουργού.

Εμείς θα επιμείνουμε για να συζητηθεί αυτό το σοβαρό θέμα στη Βουλή, που απασχολεί όλους τους Εβρίτες, οι οποίοι περιμένουν απαντήσεις για ένα σημαντικό θέμα που αφορά τις υπηρεσίες υγείας που τους παρέχονται.

Θυμηθείτε την Επίκαιρη Ερώτηση σε αυτό το link http://www.dimoschakis.gr/?p=9026

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Ανοχύρωτο το Β/Αιγαίο: οι Υπουργοί δεν «διασκεδάζουν» τις ανησυχίες των πολιτών της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης!”

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαρτίου 2018 0
Απάντηση έδωσαν τα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Εξωτερικών κι Εμπορικής Ναυτιλίας  στην Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας…

ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΟΞΙΑΔΗ (1985) ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ MORGAN STANLEY (2016)

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Δεκεμβρίου 2016 0
ΛΙΜΕΝΑΣ    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΠΟ  ΤΗ  ΜΕΛΕΤΗ  ΔΟΞΙΑΔΗ  (1985) ΣΤΗ  ΜΕΛΕΤΗ  MORGAN STANLEY (2016) Σύντομο  ιστορικό    Η ανάγκη ανάπτυξης του λιμένα Αλεξανδρούπολης, επίσημα…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Αρνητικό το ΥπΑΑΤ για τα ασυγκόμιστα τεύλτα! Οι απλήρωτοι  τευτλοπαραγωγοί παραμένουν σε αναμονή… το δε Εργοστάσιο Ζάχαρης Ν.Ορεστιάδας είναι κλειστό & αποτελεί παρελθόν!”

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Μαρτίου 2019 0
Απάντηση έδωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων στην Γραπτή Ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. κι Επίτιμος Αρχηγός…