Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Η Κυβέρνηση εν κρυπτώ ανοίγει θέματα στη Θράκη! Ετοιμάζει νομοθετικό πλαίσιο για την εκλογή των μουφτήδων, που αποτελεί πάγιο αίτημα της Τουρκίας!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:00
548 0

Για την καλοκαιρινή Νομοθέτηση μέσα από Τροπολογία  που αφορά τη συνταξιοδότηση των σημερινών διορισμένων μουφτήδων που ψήφισε η Κυβέρνηση, για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τουρκία, αλλά και για την κυβερνητική προπαγάνδα περί δήθεν εξόδου από το Μνημόνιο μίλησε χθες (20/08) στη Δημοτική Ραδιοφωνία του Πειραιά – Κανάλι ΕΝΑ 90,4 FM ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης.

Συγκεκριμένα είπε ότι:

  • Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί συμβιώνουν αρμονικά στη Θράκη, χωρίς να παρατηρούνται φαινόμενα βίας και η συνύπαρξή τους αποτελεί παράδειγμα για όλη την Ε.Ε.
  • Η Κυβέρνηση έχει ανοίξει εν κρυπτώ όλη τη βεντάλια των εθνικών θεμάτων, όπως έκανε και με το Σκοπιανό, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει και θέμα με την Ήπειρο.
  • Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης, Γρηγόρης Στογιαννίδης, σε ρόλο λαγού αποκάλυψε ότι η Κυβέρνηση ετοιμάζει νομικό πλαίσιο για την εκλογή των μουφτήδων, που αποτελεί πάγιο αίτημα των Τούρκων, καθώς πιστεύουν ότι με αυτόν τον τρόπο μπορούν να εκλεγούν οι ακραίοι.
  • Μέχρι σήμερα δεν είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τον διορισμό των μουφτήδων από το ελληνικό Κράτος, οι οποίοι δεν είναι μόνο θρησκευτικοί ηγέτες, αλλά παίζουν και το ρόλο του δικαστή, σύμφωνα με τη θρησκευτική παράδοση των Μουσουλμάνων.
  • Τα οικονομικά προβλήματα της Τουρκίας μπορούν να δημιουργήσουν συνθήκες αστάθειας στην ευρύτερη γειτονιά μας, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθεί μεγάλο κύμα μετανάστευσης, όπως συνέβη και με την Ελλάδα την περίοδο των Μνημονίων.
  • Παρά την κυβερνητική προπαγάνδα δεν υπάρχει καμία καθαρή έξοδο από το Μνημόνιο.
  • Μοναδική λύση είναι να φύγει η σημερινή Κυβέρνηση που έχει οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο τη χώρα.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις εδώ

Σχετικά άρθρα

Ευάγγελος Λαμπάκης: “Το δημοτικό κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης με την τοποθέτηση των ηλεκτρονικών πινάκων χρονομέτρησης γίνεται το πιο σύγχρονο στην Ελλάδα & ένα από τα καλύτερα στην Ευρώπη”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Μαρτίου 2017 0
“Με αγωνιστικό και ηλεκτρονικό σύστημα χρονομέτρησης των υψηλότερων προδιαγραφών και αξιοπιστίας εξοπλίζεται το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης μετά και από την…

166.134 κιλά προϊόντων προέλευσης Τουρκίας δεσμεύτηκαν στους Κήπους το τελευταίο εξάμηνο

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαρτίου 2017 0
Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου, ανακοινώνεται ότι κατά τους τελευταίους έξι μήνες οι Φυτοϋγειονομικοί ελεγκτές…

Στις 10 Μαΐου 1956, ο Μιχαλάκης Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου απαγχονίστηκαν στις Κεντρικές Φυλακές της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Μαΐου 2016 0
Ο Μιχαλάκης Καραολής και ο Ανδρέας Δημητρίου υπήρξαν οι πρώτοι αγωνιστές του Κυπριακού Αγώνα που καταδικάσθηκαν σε θάνατο και εκτελέστηκαν…