H ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ Α. ΓΚΑΡΑ  ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΙΤΕΣ!!

Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!..& ΔΕΝ ΔΙΧΑΖΕΙ!!

 

Οι σημερινές δοκιμασίες που βασανίζουν τον Έβρο & τα Νησιά του Β/Α & Ν/Α Αιγαίου εξαιτίας των μεταναστευτικών ροών είναι απότοκος της ιδεοληψίας του ΣΥΡΙΖΑ και της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων που επίμονα ήθελε να εφαρμόσει.

Οι αντιπολιτευτικές κορώνες έχουν στόχο να πυροδοτήσουν διχασμό μεταξύ των Εβριτών, οι οποίοι με γενναιότητα κι αίσθημα ευθύνης, έχουν βάλει στην άκρη τις ιδεολογικές τους διαφορές για το καλό του τόπου.

Γνωρίζουν ποιοι “χτίζουν” αποτρεπτικά εμπόδια για να προστατέψουν την εθνική κυριαρχία και ποιοι ήθελαν να γκρεμίσουν τους “φράχτες” προστασίας στη Ν.Βύσσα & στις Καστανιές!!

Έχω ως προτεραιότητα την ύπαρξη αισθήματος ασφάλειας στο Ορμένιο, στο Φυλάκιο, στα Δίκαια, στον Δίλοφο, στην Πάλλη, στην Φτελιά , στα Πετρωτά, στην Πλάτη, στον Άρζο, στο Σπήλαιο & σε όλα τα χωριά του Έβρου και τα νησιά του Β/Α & Ν/Α Αιγαίου!!

Τα οργανωμένα Κρατητήρια στο Φυλάκιο Ν.Ορεστιάδας λειτουργούν 15 χρόνια περίπου & αποτελούν απαραίτητη & αποτελεσματική Υπηρεσία των επτά (7) ΤΣΦ του Νομού στο δύσκολο έργο διαχείρισης των μεταναστευτικών ροών που κληροδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ …στον Έβρο, στα Νησιά & στη Χώρα!!!

ΟΙ ΕΒΡΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΘΙΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ & ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2020!!

Οι θέσεις κράτησης στο ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου πρόσφατα μειώθηκαν (!!) από 375 σε 240 κατ’ εφαρμογή των Ευρωπαϊκών Οδηγιών που αφορούν στα τετραγωνικά μέτρα που αντιστοιχούν σε έκαστο κρατούμενο.

Ο σχεδιασμός του Αρχηγείου Αστυνομίας καθώς και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το πώς θα διαμορφωθεί επιχειρησιακά ο αριθμός θέσεων κράτησης στο ΠΡΟΚΕΚΑ Φυλακίου, θα διευκρινιστεί από τον ίδιο τον Υπουργό ανάλογα με την απειλή & τα σχέδια του Σώματος σε σχέση με την ασφάλεια της περιοχής!!

Οι απόψεις μου, οι θέσεις μου και οι προτάσεις μου είναι ξεκάθαρες, έχουν διατυπωθεί δημόσια πολλές φορές έχουν προωθηθεί μέσω του Κοινοβουλευτικού ελέγχου και είναι στην διάθεση σας αρκεί να διαβάζετε ορθόγραφα.

Η εμπειρία μου με “εξουσιοδοτεί” και με θέτει προ των ευθυνών μου, ώστε να έχω άποψη και ιδίαν αντίληψη για τις ανάγκες του Σώματος στον Έβρο γύρω από το το μεταναστευτικό ζήτημα & της προστασίας της ευαίσθητης Πατρίδας μας!

Επικαλούμενος την ευδόκιμη διαδρομή με γνώσεις πολλές εμπειρίες σε θέσεις ευθύνης συστήνω στις “άκαπνες” συναδέλφους, σωφροσύνη, σεβασμό & αίσθημα ευθύνης όπως χθες πρότεινα ΕΝΟΤΗΤΑ για το καλό του τόπου.

Προηγούμενο άρθροΗ Ελλάδα έδωσε 589 εκατ. δολάρια μέσα σε 3 μήνες, στην Τουρκία!
Επόμενο άρθροΕπιστολή Βουρδόλη προς τον Παναγιωτόπουλο – Ζητάει να γίνουν οι αθλητικές δοκιμασίες της προκήρυξης ΕΠΟΠ 2021 στην Αλεξανδρούπολη