Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Καμία επέκταση, καμία αύξηση της δυναμικότητας στο ΚΥΤ Φυλακίου: Οι προσπάθειες, το κοινό μέτωπο, η σύμπνοια, η ομοθυμία έφερε το ποθητό αποτέλεσμα!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 28 Μαρτίου 2021
105 0

ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΌΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ!

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΓΩΝΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!

Το ζήτημα που προέκυψε με το ενδεχόμενο πληθυσμιακής αναβάθμισης του ΚΥΤ Φυλακίου Ν.Ορεστιάδας από 29/12/2020 ενεργοποίησε σύσσωμη την κοινωνία του Έβρου.

Η μαζική κινητοποίηση, οι διαβουλεύσεις, ο πολιτισμένος διάλογος, οι συνετές εκδηλώσεις αντίθεσης, στο ενδεχόμενο αυτό, έφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ανακοινώσεις μέσω της Κυβερνητικής Εκπροσώπου εξέπεμψαν εκ μέρους του Πρωθυπουργικού Γραφείου ότι δεν θα γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου.

Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση που ικανοποιεί για δεύτερη φορά, σχεδόν στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, η οποία δεν αμφισβητείται, με δεύτερες σκέψεις.

Η Κυβέρνηση προσανατολισμένη όπως δήλωσαν οι 3 Υπουργοί στην προστασία των συνόρων και στην διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, αναπτύσσει τον σχεδιασμό της ανάλογα με τις επιχειρησιακές ανάγκες που προσεχώς θα γνωστοποιηθεί με λεπτομερείς ανακοινώσεις τους!!

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Αστυνομίας αναπροσαρμόζουν τα σχέδια τους με τις απαραίτητες υποδομές , βελτιώσεις & υλικοτεχνικές αναβαθμίσεις για να καταστήσουν τα χερσαία σύνορα μας απαραβίαστα!

Ως Εβρίτες γόνοι ευγενών & γενναίων οικογενειών, επιδείξαμε σωφροσύνη, επιμονή και σύνεση εκφράζοντας πίστη & εμπιστοσύνη στην Αστυνομία μας & στο Στράτευμα μας!!

Διεκδικήσαμε με την Σοφία & την ωριμότητα που μας διακρίνει, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας!

Και το πετύχαμε!!

Δεν πρέπει να «χάσουμε το δίκιο» μας από πατριδολαγνίες, παραφωνίες, φιλοδοξίες & αχρείαστες εκδηλώσεις, που ενθαρρύνονται από περίεργες επίχρυσες πένες & όχι μόνον…

Πρώτα έρχεται το καλό του τόπου και μετά η προσωπική ατζέντα και η εσωστρέφεια!

Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι απέναντι στα ζητήματα που μας επιφυλάσσει το μέλλον για άλλα μείζονα ζητήματα που έρχονται & θα προκύψουν προσεχώς!!

Η Κυβέρνηση απέδειξε ότι έχει «ευήκοα ώτα» και απεριόριστο σεβασμό στην ακριτική ύπαιθρο ανταποκρινόμενη στην λαϊκή βούληση.

Με θετικότητα, συνέπεια, τεκμηρίωση και ώριμο διάλογο πετύχαμε Πολλά…

Με την ίδια συνταγή πρέπει να προχωρήσουμε…

Κάνω έκκληση για σύνεση, για λογική και για ενοποιημένη & ομογενοποιημένη δράση όπου απαιτείται μόνο για το καλό του τόπου…

Σχετικά άρθρα

Αναγόρευση του Πρωθυπουργού σε επίτιμο Δημότη  Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Οκτωβρίου 2020 0
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ Σαμοθράκη 12-10-2020 Αρίθμ. Πρωτ.:6129 ΠΡΟΣ: Τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (όπως πίνακα αποδεκτών) ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση προς…

Άδειες παραγωγής για συνολικά 300ΜW από σταθμούς αποθήκευσης σε Αλεξανδρούπολη και Πάτρα χορήγησε η ΡΑΕ στον Όμιλο Κοπελούζου

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Δεκεμβρίου 2020 0
Τη χορήγηση δυο αδειών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από σταθμό αποθήκευσης στην εταιρεία «ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΥΡΙΤΙΟΥ Α.Ε» του Ομίλου Κοπελούζου αποφάσισε η…

Πανήγυρις Παρεκκλησίου Αγίου Κυπριανού του ομωνύμου Σταυριδείου Ιδρύματος χρονίως πασχόντων

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Σεπτεμβρίου 2017 0
Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, εορτή του Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Κυπριανού, πανηγυρίζει το ομώνυμο Παρεκκλήσιο του Σταυριδείου Εκκλησιαστικού Ιδρύματος Χρονίως…