Ανεξάρτητοι Έλληνες Νομού Έβρου :
Εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων από τον Ν Εβρου

Σύμφωνα με απόφαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το 3ο Συνέδριο του κινήματος θα διεξαχθεί στις  11 και 12 Νοεμβρίου 2016 στην Αθήνα, ενώ την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη  των μελών του Εθνικού Συμβουλίου.

Κατόπιν των ανωτέρω, γίνεται γνωστό ότι οι εκλογές για την ανάδειξη των αιρετών Συνέδρων του κινήματος στον Νομό Έβρου  θα διεξαχθούν στο εμπορικό επιμελητηριο Ν. Έβρου (Λ Δημοκρατίας 4ος όροφος) την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016, από ώρα 11:00 έως και ώρα 16:00.

Παρακαλούνται τα μέλη του κινήματος που ενδιαφέρονται να καταθέσουν υποψηφιότητα για την εκλογή τους ως Συνέδρων, να συμπληρώσουν την αντίστοιχη Δήλωση Υποβολής Υποψηφιότητας την οποία μπορούν να βρουν στην κεντρική ιστοσελίδα του κινήματος http://anexartitoiellines.gr/congress.php την οποία και θα πρέπει να αποστείλουν υπογεγραμμένη, είτε με φαξ στα τηλ. 210-9545047 και 210-9545081, είτε ηλεκτρονικά (υπογεγραμμένη και σκαναρισμένη) στη διεύθυνση keees.anexartitoi@gmail.com το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου.

 

Προηγούμενο άρθροΗλίας Τάρες: «Αίσθημα ευθύνης για όλους μας που είμαστε με τους Κύκλωπες στην Α2»
Επόμενο άρθροΣυναυλία μουσικού σχήματος “ΕΝΤΕΧΝΩΣ”.