Αντικατάσταση υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης 3χλμ απο την Δ.Ε.Υ.Α.Α. στον οικισμό Περαματος

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:03
102 0

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες :

Οικισμός Πέραμα
Σε αντικατάσταση υφιστάμενου δικτύου ύδρευσης 3χλμ με ιδίους πόρους προβαίνει η υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α. στον οικισμό Πέραμα , λόγω των αλάτων όπου γέμισε και βούλωσε το δίκτυο μεταφοράς νερού .
Λόγω των ηφαιστειογενών πετρωμάτων του εδάφους και λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας την χειμερινή περίοδο , 3 οικισμοί στον Δήμο μας (Κόμαρα – Πέραμα – Αύρα) υποφέρουν κάθε 3 χρόνια από βουλώματα των αλάτων στο δίκτυο ύδρευσης, όπου έχουν σαν αποτέλεσμα να μένουν από νερό οι κατοικίες τους έως την αντικατάσταση τους. 
Οι εκάστοτε Διοικήσεις – Δημοτικές Αρχές έδιναν προσωρινές λύσεις με το πέρασμα των ετών και όχι μόνιμες, με αντικαταστάσεις δικτύων κάθε 3 χρόνια, δυσκολεύοντας την ζωή των κατοίκων και επιβαρύνοντας τον προϋπολογισμό της υπηρεσίας για τον ίδιο σκοπό .
Από την ανάληψη καθηκόντων μας και έπειτα τέθηκε ως ζήτημα το πρόβλημα αυτό και βρήκαμε ως λύση μετά από μελέτη που έγινε, την κατάθεση και υποβολή χρηματοδότησης στην Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας για μονάδα καθαριότητος πόσιμου ύδατος ύψους 💶314.000€ για τους 3 οικισμούς που αναφέραμε πιο πάνω .
Η χρηματοδότηση βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς θα λύσει μόνιμα το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι κάτοικοι σε αυτούς τους οικισμούς.
Πέρυσι αντικαταστάθηκε όλο το εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης του οικισμού Κόμαρα.
Δ.Ε.Υ.Α.Α. δίπλα στον Πολίτη!
Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Χαράλαμπος Σ. Μιχαηλίδης

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σχετικά άρθρα

Συγκέντρωση υλικού βοήθειας για τους πρόσφυγες από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης & το Πολυκοινωνικό

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Μαρτίου 2016 0
Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης και ο Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού Αντώνης Βαμβακερός καλούν όλους τους δημότες να συνδράμουν ως ένδειξη…

Η Τακτική Διοίκηση του 21 Μηχανοκινήτου Συντάγματος Πεζικού συνέδραμε στη δραστηριότητα «Ευπρεπίζοντας τη Βορειότερη Πύλη της Χώρας»

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Σεπτεμβρίου 2017 0
Η Τακτική Διοίκηση του 21 Μηχανοκινήτου Συντάγματος Πεζικού (ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ), συνέδραμε με προσωπικό και μέσα, ώστε να ομορφύνει…