Τα αντιπλημμυρικά έργα στις θέσεις «Μελισσοκομείο» και «Νεραϊδότοπος» επιθεώρησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Νοεμβρίου 2017
583 0

Το έργο αποκατάστασης του αναχώματος και της τσιμεντοδιάβασης στη θέση «Μελισσοκομείο» και αποκατάστασης του αναχώματος και τεχνικών στη θέση «Νεραϊδότοπος» στην περιοχή των Φερών, επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2017, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς.

Το έργο, προϋπολογισμού 980.000 ευρώ, ολοκληρώθηκε και αφορά στην κατασκευή τσιμεντοδιάβασης μήκους 150 μ. στη θέση «Μελισσοκομείο» και την απομείωση του αναχώματος σε μήκος 1.300μ., κατασκευή δύο νέων τεχνικών και μιας τσιμεντοδιάβασης μήκους 30 μ. στη θέση «Νεραϊδότοπος».

Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά «Ενόψει της χειμερινής περιόδου ακόμη ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο ολοκληρώνεται. Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου συνεχίζει τις εργασίες για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη θωράκιση της περιοχής μας, από ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα. Όλες οι ενέργειές μας γίνονται με σχεδιασμό και μεθοδικότητα. Κάνουμε το καλύτερο δυνατό και παρά το ότι η διαχείριση των ποταμών και η κατασκευή αναχωμάτων δεν είναι δική μας αρμοδιότητα, αλλά του Υπουργείου Υποδομών, διατίθενται οικονομικοί πόροι, για την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία των περιουσιών τους».

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Ναϊτίδης: “Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και με σεβασμό στο καθημερινό και δύσκολο έργο των εργαζομένων της Υπηρεσίας Καθαριότητας”

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Μαρτίου 2020 0
Είναι μία δύσκολη περίοδος και το βάρος που σηκώνει η Αντιδημαρχία καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου μας είναι μεγάλο, οι…