Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την περιοχή των συνόρων στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:32
742 0

Δελτίο Τύπου 

Σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, όπου η προσφυγική κρίση  βρίσκεται σε εξέλιξη, είναι προφανές ότι χρειάζεται ψυχραιμία και ομοψυχία για την αντιμετώπιση της .

Ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, από την πρώτη στιγμή παρακολουθεί ψύχραιμα την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα σύνορα ,με την επιχείρηση οργανωμένης εισδοχής προσφύγων και μεταναστών στην χώρα, καθοδηγούμενης  από τον Ερντογάν. 

Κλιμάκιο της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Έβρου με τον συντονιστή , τον αναπληρωτή και τη βουλευτή Νατάσα Γκαρά , βρέθηκε το Σάββατο 1 Μάρτη στο κέντρο επιχειρήσεων στις Καστανιές ,όπου ενημερώθηκε για για τις επιχειρήσεις των αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων και εξέφρασε την στήριξη για το κλείσιμο του τελωνείου των Καστανέων .

Δυστυχώς όμως κάποιοι ανεγκέφαλοι, προσπαθούν να διασπείρουν μίσος και διχόνοια μεταξύ των κατοίκων του Έβρου, διαχωρίζοντας τους σε “προδότες και πατριώτες”,αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να υπάρχουν στην κοινωνική συνοχή .

Ευτυχώς στον Έβρο και στη Χώρα η Δημοκρατία δεν έχει καταλυθεί ακόμη και εμείς έχουμε υποχρέωση να την διαφυλάξουμε. Οι προσπάθειες ορισμένων ανόητων για τη δημιουργία κλίματος έντασης  στην περιοχή μας, θα πέσει στο κενό .

 

 

Πρόγραμμα επίσκεψης κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο

 

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κ.Ε. και βουλευτή Επικρατείας, Πάνο Σκουρλέτη, τον βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Τόσκα, την βουλεύτρια Έβρου, Νατάσα Γκαρά και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου , θα επισκεφθεί την περιοχή των συνόρων στον Έβρο, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής:

  • 09:00 Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως-Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμο
  • 10:15 Επίσκεψη στο τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών
  • 11:30 Επίσκεψη στον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου -Ορεστιάδας –Σουφλίου κ. κ Δαμασκηνό
  • 12:45 Επίσκεψη στις Καστανιές, συνάντηση με την Στρατιωτική και Αστυνομική ηγεσία και με δημάρχους του Έβρου
  • 14:00 Συνέντευξη Τύπου στο Πνευματικό Κέντρο Καστανέων
  • 18:00 Συνάντηση με Δήμαρχο Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκο

 

Σχετικά άρθρα

Σε καραντίνα 3 Συνοριοφύλακες του Τμήματος Σαπών μετά από επαφή με ασυμπτωματική παράνομη μετανάστρια του χθεσινού τροχαίου στο Βέλκιο

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Ιουλίου 2020 0
Σε καραντίνα μπήκαν 3 αστυνομικοί που υπηρετούν στο Τμήμα Συνοριοφυλακής Σαπών οι οποίοι οδήγησαν μετανάστες που τραυματίστηκαν σε τροχαίο στο…

Παύλος A. Μιχαηλίδης: “Εμπεριστατωμένα καταθέσαμε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη σχετικα με το θέμα εκλογής Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαρτίου 2017 0
Ακούστε τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ – Δημοτικό Σύμβουλο Αλεξανδρούπολης κ. Παύλο A. Μιχαηλίδη σε όσα ανέφερε σχετικά με το…