Την Κυριακή 26 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου όπως προβλέπει το ισχύον καταστατικό.

Πριν τη διαδικασία εκλογής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν εκτενώς τα επιτεύγματα και οι νίκες που έχουν σημειωθεί, νίκες που προασπίζουν και κατοχυρώνουν τα δικαιώματα των μελών του Συλλόγου. Επιπροσθέτως, επιχειρήθηκε μια ανασκόπηση των πολυάριθμων δράσεων που έχουν πραγματοποιηθεί ως σήμερα, με στόχο πάντα τη διάδοση του αθλητισμού και των Ολυμπιακών ιδεωδών, ενώ τέθηκαν επί τάπητος όσα επρόκειτο να πραγματωθούν στο εγγύς μέλλον. Σε κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας, επικροτήθηκαν οι κοινές δράσεις με τους συμμετέχοντες σε Ολυμπιακούς αγώνες, καθώς και το γεγονός ότι ο Σύλλογός μας πρωταγωνιστεί στα αθλητικά δρώμενα της χώρας, προβάλλοντας το Παραολυμπιακό κίνημα και ενθαρρύνοντας τη νέα γενιά να στραφεί  στον αθλητισμό.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από τους εξής:

  1. Πρόεδρος: Πολυχρονίδης Γρηγόριος – Παραολυμπιονίκης Μπότσια
  • Αντιπρόεδρος: Καρυπίδης Δημήτριος – Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης
  • Γενικός Γραμματέας: Κατσαρός Ανδρέας – Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης
  • Ταμίας: Αλεξάς Θεόδωρος – Παραολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας
  • Μέλος Δ.Σ.: Σμαραγδή Στυλιανή – Παραολυμπιονίκης Στίβου
  • Μέλος Δ.Σ.: Ταξιλδάρης Αλέξανδρος – Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης
  • Μέλος Δ.Σ.: Τσιβίλης Αθανάσιος  – Παραολυμπιονίκης Στίβου

Η Εξελεγκτική Επιτροπή απαρτίζεται από τους εξής:

  1. Κωστάκης Ιωάννης – Παραολυμπιονίκης Κολύμβησης
  • Ντέντα Άννα – Παραολυμπιονίκης Μπότσια
  • Πρώτος Ιωάννης – Παραολυμπιονίκης Στίβου

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στα πρόσωπά μας. Τους υποσχόμαστε πως θα ακολουθήσει μια παραγωγική θητεία, η οποία θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ζητημάτων που μας αφορούν.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, όρθια άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Τη Γενική Συνέλευση χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης «ΑΝΑΠΛΑΣΗ», Δρ. Χρήστος Γεωργόπουλος, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη στήριξή του στο Σύλλογο. Τα λόγια του και κυρίως οι πράξεις του όλα αυτά τα χρόνια, έχουν δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης, ασφάλειας και συμπόρευσης. Του είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Γενικό Διευθυντή ΟΑΚΑ, κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, για την παραχώρηση της αίθουσας και για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά συνεπικουρεί στο έργο του Συλλόγου μας.

 

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών

Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, όρθια άτομα, άτομα που κάθονται και εσωτερικός χώρος

Προηγούμενο άρθροΟ Βόρειος Έβρος δεν μπορεί να παραμείνει “χρήσιμος κομπάρσος”
Επόμενο άρθροΤην Ι.Μ. Οσίου Μαξίμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους επισκέφθηκαν μαθητές του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής