Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ! ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ…ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ!!

ΘΕΣΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η 6η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΩΣ ΗΜΕΡΑ ΤΙΜΗΣ & ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΘΡΑΚΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ!

Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται προσεχώς το Ν/Σ του Υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο εν συνεχεία θα κατατεθεί προς κύρωση στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, προβλέποντας την νομική θεσμοθέτηση της 6ης Απριλίου ως Ημέρα Τιμής & Μνήμης του Θρακικού Ελληνισμού!!

Ο αταλάντευτος & επίμονος κοινοβουλευτικός αγώνας (βλ. αναλυτικά εδώ : https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/377802084160271 & εδώ : https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/377802084160271) για την ικανοποίηση του λαϊκού & εθνικού αισθήματος των απανταχού Θρακών, βρίσκει θετική ανταπόκριση από την σημερινή κυβέρνηση!!

Προσκαλούμε όλους τους Θρακιώτες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο να συμμετάσχουν στην διαδικασία της δημόσιας διαβούλευσης του Ν/Σ, ως πράξη τιμής στην μνήμη των προγόνων μας!!

Προς την κατεύθυνση της δικαίωσης των ψυχών των προγόνων μας που ξεριζώθηκαν από τις εστίες τους, διεκδικώ αρχής γενομένης από το 2020 με παρεμβάσεις μου στο ανώτερο επίπεδο κοινοβουλευτικών παραγόντων, υπουργών, εκπαιδευτικής κοινότητας του ΕΚΠΔΑ & του ΔΠΘ, μητροπολιτών, τοπικής αυτοδιοίκησης, ομοσπονδιών και συλλόγων Θρακιωτών, την ιστορική αναζήτηση, καταγραφή και τεκμηρίωση των τραγικών γεγονότων που προηγήθηκαν της Απελευθέρωσης της Θράκης!!

Ο αγώνας συνεχίζεται γιατί η Ιστορία διδάσκει…όταν παραμένει ζωντανή!!!
Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος: Ενθαρρυντικά αποτελέσματα του φαρμάκου που τον «εξαφάνισε»
Επόμενο άρθροΆννα Μισέλ Ασημακοπούλου: «Είναι καθήκον της Ευρώπης προς την Ελλάδα να πει με πράξεις “φτάνει πια” στην Τουρκία»