Αν. Δημοσχακης: “Κρατάμε όρθια την Νοσηλευτική Σχολή Διδυμοτείχου! Έναρξη μαθημάτων, κάλυψη εκπαιδευτικών κενών και ενέργειες για την υπαγωγή της, στο ΔΠΘ”

Δημοσιεύτηκε στις: at 30 Νοεμβρίου 2019
304 0

Όπως αναφέρει ο Βουλευτής Εβρου κ. Αναστάσιος Δημοσχάκης:

Απόψε, λίγο πριν την έναρξη του 13ου Συνεδρίου της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε σε παρακείμενη αίθουσα μία σημαντική & ενδιαφέρουσα ενημερωτική συνάντηση των 3 Βουλευτών Έβρου της ΝΔ και του Δημάρχου Διδ/χου, με τον Υφυπουργό Παιδείας, Β. Διγαλάκη & με πρωτοβουλία του!!

Ο Υφυπουργός Παιδείας, την Δευτέρα (25/11), από το Βήμα της Βουλής, δήλωσε χωρίς περιστροφές, ότι η Νοσηλευτική Σχολή Διδ/χου πρέπει να επιστρέψει στον φυσικό & γεωγραφικό της χώρο, στο ΔΠΘ!

Την επομένη (26/11), πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μεταξύ του Υφυπουργού με την Πρόεδρο της Νοσηλευτικής Θεσσ/νικης και με τον Πρόεδρο Ιατρικής Αλεξ/πολης!

Στη σημερινή συνάντηση (29/11), ο Β. Διγαλάκης, ενημέρωσε ότι εντός της επόμενης εβδομάδας, η Συνέλευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου Θεσσ/νικης θα αποφασίσει & θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός προκειμένου να καλυφθούν τα τελευταία εκπαιδευτικά κενά!!

Σχετικά άρθρα