Ο Πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας ΑΚΚΕΛ, κ. Βάκης Τσιομπανίδης έδωσε την ακόλουθη απάντηση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη σχετικά με τις ελληνοποιήσεις γάλακτος:

«Κύριε Βορίδη, οι παράνομες ελληνοποιήσεις γάλακτος και λοιπών προϊόντων πρωτογενούς τομέα δεν επιλύονται με ευχολόγια και πυροτεχνήματα.

Καταρχάς δεν έχετε ιδέα πόσοι τόνοι γάλακτος εισρέουν στην πραγματικότητα στην χώρα μας. Δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο αποδέκτης των κατά τα άλλα νόμιμων εισαγωγών. Δεν υπάρχει έλεγχος εισροών – εκροών.

Ο ΕΛΟΓΑΚ και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι απογυμνωμένοι. Τα πρόστιμα δεν φέρνουν αποτελέσματα γιατί είναι γελοία σε σχέση με το μέγεθος των κερδών από τις παράνομες ελληνοποιήσεις. Η επιτροπή ανταγωνισμού δεν λειτουργεί. Οι στενές σχέσεις της ΝΔ με τα επιχειρηματικά συμφέροντα αποτελούν μεγαλύτερη τροχοπέδη δράσης κατά της μαφίας των καρτέλ».

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Πέτροβιτς: “Οι μηχανικοί είναι πολύ φειδωλοί όσον αφορά την ασφάλεια των γεφυρών. Εξασφαλισμένη η χρηματοδότηση για το πρώτο γεφυράκι προς τον Άβαντα”
Επόμενο άρθροΠΑΜΕ: Μαζική και μαχητική η απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στην Αλεξανδρούπολη