Απάντηση ΑΚΚΕΛ στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με τις ελληνοποιήσεις γάλακτος

241 0

 Ο Πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας ΑΚΚΕΛ, κ. Βάκης Τσιομπανίδης έδωσε την ακόλουθη απάντηση στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη σχετικά με τις ελληνοποιήσεις γάλακτος:

«Κύριε Βορίδη, οι παράνομες ελληνοποιήσεις γάλακτος και λοιπών προϊόντων πρωτογενούς τομέα δεν επιλύονται με ευχολόγια και πυροτεχνήματα.

Καταρχάς δεν έχετε ιδέα πόσοι τόνοι γάλακτος εισρέουν στην πραγματικότητα στην χώρα μας. Δεν γνωρίζετε ποιος είναι ο αποδέκτης των κατά τα άλλα νόμιμων εισαγωγών. Δεν υπάρχει έλεγχος εισροών – εκροών.

Ο ΕΛΟΓΑΚ και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί είναι απογυμνωμένοι. Τα πρόστιμα δεν φέρνουν αποτελέσματα γιατί είναι γελοία σε σχέση με το μέγεθος των κερδών από τις παράνομες ελληνοποιήσεις. Η επιτροπή ανταγωνισμού δεν λειτουργεί. Οι στενές σχέσεις της ΝΔ με τα επιχειρηματικά συμφέροντα αποτελούν μεγαλύτερη τροχοπέδη δράσης κατά της μαφίας των καρτέλ».

Σχετικά άρθρα

Προσλήψεις Διαπολιτισμικών Μεσολαβητών

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουλίου 2020 0
Η ΕΕΤΑΑ στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση/Προώθηση των υπηρεσιών διαπολιτισμικής μεσολάβησης στα Κέντρα Κοινότητας και Ένταξης Μεταναστών», θα πραγματοποιήσει με…

90oC νερό έφερε στην επιφάνεια η γεώτρηση στο γεωθερμικό πεδίο Αριστείνου

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Οκτωβρίου 2016 0
Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία εργασίες της Αντιδημαρχείας Ενέργειας και Φυσικών πόρων του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στο Γεωθερμικό πεδίο Αριστείνου, Η γεώτρηση έφερε…

Παναγιωτόπουλος προς Δερμεντζόπουλο: “Έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαιτούμενες ενέργειες για αποζημίωση των καλλιεργητών γης στις Καστανιές Έβρου”

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Ιουνίου 2020 0
«Πρόθεση της στρατιωτικής υπηρεσίας είναι όπως καταβληθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις, κατά περίπτωση, στους ιδιοκτήτες των…