Απάντηση Δημάρχου Αλεξανδρούπολης στην Οικολογική Εταιρία Ν. Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:33
459 0

Με αφορμή το δελτίο τύπου στις 21/01/2019 της οικολογικής εταιρείας Ν. Έβρου, με τα μέλη της οποίας συνεχίζουμε επί 20 έτη τον κοινό αγώνα κατά των χρυσωρυχείων, επάγομαι τα ακόλουθα.

Το θέμα ήταν ανακοίνωση περί συνταύτισης σκέψης με τον Μητροπολίτη μας περί ενδεχόμενης κατασκευής ενός διώροφου ΥΠΟΓΕΙΟΥ χώρου στάθμευσης  200 οχημάτων με ανάπλαση της πλατείας σε πάρκο με πλούσιο φυτικό  στοιχείο.

Πριν καν λαλήσει ο πετεινός ελάλησαν οι εξειδικευμένοι επιστήμονες της οικολογικής εταιρείας ήτοι, συγκοινωνιολόγοι, πολεοδόμοι, χωροτάκτες, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, οικονομολόγοι, εκπαιδευτικοί, προστάτες της θρησκευτικής λατρευτικής διαδικασίας, γεωπόνοι και τελικά μάντεις μόνο κακών, αφού πάνω από το παρκινγκ «φυτρώνουν μόνο τσιμέντα». (Θυμίζω ότι στο ατυχές παράδειγμά τους στην πλατεία Κάνιγγος, υπάρχουν επάνω μόνο δρόμοι).

Άρα, η οικολογική εταιρεία απαγορεύει στους έχοντες υποχρέωση εισηγήσεων προς το Δημοτικό Συμβούλιο να σκέπτονται και να σχεδιάζουν, και είναι κρίμα.

Επίσης, επιστρέφονται τα περί fake news και θα προτείναμε μια ευπρεπέστερη κοινωνική ευγένεια που ίσως δημιουργούσε καλύτερη αίσθηση σε κάθε περίπτωση. Εκτός  κι αν ένα -δυο μέλη της επηρεάστηκαν από τη συμμετοχή τους στις δημοτικές εκλογές και έχουν αποκτήσει προεκλογικό ήδη οίστρο.

Θυμίζω όμως ότι 20 χρόνια  βρισκόμαστε, και δη πολλές φορές κάποια χρονικά  διαστήματα κάθε μέρα, σε κάποιους δυνατούς κοινωνικούς αγώνες και δεν θα ήταν δύσκολο λοιπόν να με καλέσετε στα γραφεία που σας παραχωρήθηκαν από τον δήμο για να ανταλλάξουμε  απόψεις και για το θέμα αυτό, εκτός και αν ο τρόπος του κειμένου σας  εκφράζει.

Σχετικά άρθρα

Καλεσμα της ΑΔΕΔΥ ΕΒΡΟΥ για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Σεπτεμβρίου 2019 0
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,  Απέναντι στην αλλαγή της διακυβέρνησης της χώρας εμείς καλούμαστε και πρέπει να παρατάξουμε ένα ισχυρό δημοσιοϋπαλληλικό-εργατικό-κοινωνικό μέτωπο διεκδίκησης…

Βαπτιστικός Θάνατος και Βαπτισματική Ανάσταση ~ Κατά την Διδασκαλία του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιανουαρίου 2019 0
Βαπτιστικός Θάνατος και Βαπτισματική Ανάσταση Κατά την Διδασκαλία του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού Ο αναμάρτητος και φιλάνθρωπος Μονογενής Υιός Θεός…