Απάντηση Ρίζου σε σχόλια Λαμπάκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:55
372 0

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του νέου Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Λαμπάκης προέβη σε κάποια ειρωνικά σχόλια εις βάρος των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Έβρου.

Θα έπρεπε να γνωρίζει ο αγαπητός κύριος Δήμαρχος, πως οι Βουλευτές ενίοτε έχουν και ανειλημμένες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν τους επιτρέπουν να παραβρίσκονται σε όλες τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα.

Τις προηγούμενες ημέρες ήρθα σε επικοινωνία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης στον οποίο και δήλωσα το ενδιαφέρον μου και την πλήρη μου στήριξη στο πρωτότυπο αυτό εγχείρημα του νέου Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου που εγκαινιάστηκε στην πόλη μας και αναμένεται να έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για τον ίδιο τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, όσο και για τους πολίτες και τους καταναλωτές της Αλεξανδρούπολης. Στο ίδιο κείμενο διευκρίνιζα πως συγκεκριμένες υποχρεώσεις ενδεχομένως να με κρατήσουν μακριά από τα εγκαίνια, όπως και τελικά έγινε. Ο κύριος Λαμπάκης όφειλε τουλάχιστον να ρωτήσει τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας πριν προχωρήσει σε αυτές τις δηλώσεις.

Προσωπικά, θα συνεχίσω να παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του Έβρου, για να βελτιωθεί προς το καλύτερο η καθημερινότητα όλων των πολιτών του ακριτικού νομού μας που συνεχίζουν να δοκιμάζονται, μακριά από πρακτικές και λογικές που έρχονται για να διχάσουν τους πολίτες, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και ανούσιες δηλώσεις. Έχουμε σαν Κυβέρνηση επωμιστεί το τεράστιο βάρος της ανασυγκρότησης της χώρας σε όλα τα επίπεδα και αυτό δεν μπορεί να περιμένει. Η χώρα πρέπει να ξανασταθεί στο πόδια της το συντομότερο, ας κατανοήσουμε ότι αυτός πρέπει να είναι ο ένας και μοναδικός στόχος όλων μας.

Ρίζος Δημήτριος,

Βουλευτής Ν. Έβρου ΣΥΡΙΖΑ

Σχετικά άρθρα

Κωδικός «Έβρος»: Όλη η αλήθεια για τα δημοσιεύματα περί “Τούρκων σε ελληνικό έδαφος” – Η απάντηση της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Μαΐου 2020 0
Tο συγκεκριμένο εμπόδιο πρακτικά δημιουργεί προσκόμματα και στην προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες για επέκταση του φράχτη και στον…

Λαϊκή Συσπείρωση: “Αναίσχυντη συμπεριφορά του Περιφερειακού Συμβουλίου απέναντι στους βιοκαλλιεργητές της ΠΑΜΘ”

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Απριλίου 2019 0
Απορρίφτηκε από το Π.Σ. το αίτημά μας για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης του θέματος «Τα αποτελέσματα της προκήρυξης του Μετρου…