Απάντηση σε Δελτίο Τύπου του Γιώργου Ουζουνίδη: Η Δημοτική αρχή εργάζεται χωρίς να έχει χρόνο για φιέστες

Δημοσιεύτηκε στις: at 11 Μαρτίου 2020
410 0

Διαβάσαμε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης επιστολή του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης κ. Γιώργου Ουζουνίδη, όπου εκφράζει τη χαρά και τη συγκίνησή του για την υπογραφή σύμβασης που αφορά το έργο «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕ-ΕΛΕΓΧΟΥ στα δίκτυα της ΔΕΥΑΑ».

Ο κ. Ουζουνίδης εντόπισε ως πρόβλημα ότι δε μνημονεύτηκε το όνομά του και ότι δεν εκλήθη κανείς από την παράταξη “ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ -ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ” να παραστεί στην υπογραφή.

Πρέπει να κατανοήσει ο κ. Ουζουνίδης και οι συνάδελφοί του, ότι η Δημοτική αρχή εργάζεται χωρίς να έχει χρόνο για φιέστες με προσκεκλημένους, με ομιλίες και άλλα ευφάνταστα πράγματα κατά την υπογραφή μιας σύμβασης.

Υπενθυμίζουμε στον κύριο Ουζουνίδη ότι στα εγκαίνια των Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Φερών από τον κ. Λαμπάκη των Αύγουστο του 2019, δεν εκλήθησαν και ούτε καν μνημονεύτηκαν  τα ονόματα του πρώην Δημάρχου Φερών Γιώργου Ούστογλου, με πρωτοβουλία του οποίου εντάχθηκε αυτό το σπουδαίο έργο, καθώς και του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑΑ κ. Βαγγέλη Μυτιληνού. Την ίδια πρακτική εφήρμοσε η παράταξη του κ. Ουζουνίδη για τον κ. Ούστογλου και στην περίπτωση του Πολυϊατρείου Φερών.

Δυστυχώς δεν είδαμε καμία δημόσια επιστολή του κ. Ουζουνίδη που να ζητά συγνώμη από τους Δημότες,  διότι στη θητεία του ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ δημιούργησε ανείσπρακτες οφειλές ύψους άνω των 5.000.000 € ενώ το 2011  παρέλαβαν από την Δημοτική αρχή του Γιώργου Αλεξανδρή ανείσπρακτο  υπόλοιπο 3.613.766 €.

Με την ίδια ζέση λοιπόν που διεκδικεί ο κ. Ουζουνίδης το χειροκρότημα θα ήταν σωστό να αναλάμβανε δημόσια τις ευθύνες από την κακοδιαχείρισή του στην ΔΕΥΑ Αλεξανδρούπολης.

Σχετικά άρθρα

«Τυχερή» η κάνναβη στο Τυχερό Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Αυγούστου 2017 0
Εύφορο έδαφος βρήκε η κάνναβη στο Τυχερό Έβρου, όπου πέρυσι καλλιεργήθηκε για πρώτη φορά δοκιμαστικά σε δύο αγροτεμάχια. Το συμπέρασμα…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Σε οριακό σημείο η δυνατότητα αναχαίτισης των μεταναστευτικών ροών από τη Δ.Α. Ορεστιάδας εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών!”

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2017 0
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή της…

Το Περιφερειακό Τμήμα Θράκης του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας ενημερώνει τους φορολογούμενους, σχετικά με τις αποδείξεις που «χτίζουν το αφορολόγητο»

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Νοεμβρίου 2017 0
Λίγο πριν το τέλος του έτους 2017 το Ο.Ε.Ε. Π.Τ. Θράκης θα ήθελε να υπενθυμίσει  σε όλους τους μισθωτούς, συνταξιούχους…