Απάντηση του Δήμου Αλεξ/πολης για τους δασικούς χάρτες

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:36
395 0

Σε απάντηση δημοσιευμάτων που ακολούθησαν έγγραφο του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, που αναφέρει ότι μεταξύ άλλων Δήμων και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δεν έχουν αποστείλει στοιχεία για την ανάρτηση των δασικών χαρτών, έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

α. ο Δήμος άμεσα και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών, απέστειλε τα στοιχεία που αφορούν στους οριοθετημένους οικισμούς, τα σχέδια πόλης, τις οικιστικές περιοχές κλπ.

β. Δεν ορίστηκαν περιοχές οικιστικών συγκεντρώσεων, γιατί δεν υπάρχουν εντός των ορίων του ΔΔ Αλεξανδρούπολης, δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις που έχει θέσει ο νόμος.

γ. Η αρμόδια Διεύθυνση Δασών, λαμβάνοντας τα στοιχεία που απέστειλε ο Δήμος, έκανε τις δικές τις ενέργειες και τελικά ανάρτησε το σύνολο των δεδομένων, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος και οι ανάλογες διαδικασίες.

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη “Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαρτίου 2019 0
Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησε την Παρασκευή 1 Μαρτίου η δημοτική παράταξη Ενότητα για μια Νέα πορεία στο Δήμο…

«Βόμβα» από Nordic Monitor: Στο φως το μυστικό σχέδιο της Τουρκίας για εισβολή σε Ελλάδα και Αρμενία

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιουνίου 2021 0
Με μια παρουσίαση PowerPoint που εκπονήθηκε από το Γενικό Επιτελείο για επανεξέταση εσωτερικού σχεδιασμού, η Τουρκία εκπόνησε ένα σχέδιο μυστικής…