Απάντηση του Δήμου Αλεξ/πολης για τους δασικούς χάρτες

Δημοσιεύτηκε στις: at 1:36 μμ
267 0

Σε απάντηση δημοσιευμάτων που ακολούθησαν έγγραφο του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, που αναφέρει ότι μεταξύ άλλων Δήμων και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης δεν έχουν αποστείλει στοιχεία για την ανάρτηση των δασικών χαρτών, έχουμε να δηλώσουμε τα κάτωθι:

α. ο Δήμος άμεσα και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δασών, απέστειλε τα στοιχεία που αφορούν στους οριοθετημένους οικισμούς, τα σχέδια πόλης, τις οικιστικές περιοχές κλπ.

β. Δεν ορίστηκαν περιοχές οικιστικών συγκεντρώσεων, γιατί δεν υπάρχουν εντός των ορίων του ΔΔ Αλεξανδρούπολης, δηλαδή σε καμία περίπτωση δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις που έχει θέσει ο νόμος.

γ. Η αρμόδια Διεύθυνση Δασών, λαμβάνοντας τα στοιχεία που απέστειλε ο Δήμος, έκανε τις δικές τις ενέργειες και τελικά ανάρτησε το σύνολο των δεδομένων, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος και οι ανάλογες διαδικασίες.

Σχετικά άρθρα

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης»: “Δεν ακολουθούμε τον κ. Πατακάκη στην πορεία που αποφάσισε να ακολουθήσει”

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Δεκεμβρίου 2017 0
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ των Περιφερειακών Συμβούλων Δράμας της «Περιφερειακής Αναγέννησης» Με έκπληξη διαβάσαμε την επιστολή διαμαρτυρίας του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη προς…

Πανήγυρις Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γεμιστής και χειροτονία νέου πρεσβυτέρου π. Γεωργίου Μπαρμπούδη

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2019 0
Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, η Εκκλησία μας τιμά την Σύναξη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ των αρχαγγέλων και…

Οργανισμός Λιμένος Αλεξ/πολης: Ενημέρωση για την παραχώρηση της Δυτικής Χερσαίας Ζώνης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Νοεμβρίου 2017 0
Για την σωστή και πλήρη  ενημέρωση των δημοτών και κάθε ενδιαφερόμενου, καθώς επίσης  και την αποκατάσταση απόψεων που διαστρεβλώνουν την…