Απίστευτη πρόκληση Βασιλακόπουλου: «Λόγω της μουσουλμανικής μειονότητας δεν έγινε στην Ξάνθη ο τελικός»

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:24
608 0

Στη χώρα που λέγεται Ελλάδα τα έχουμε ακούσει όλα και ήρθε η ώρα να ακούσουμε και αυτό.

Όπως δήλωσε στον Arena FM της Θεσ/νίκης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί στην Ξάνθη επειδή αυτός και οι συνεργάτες του φοβήθηκαν ότι θα υπήρχαν θέματα με οπαδούς των δύο ομάδων και με τη μουσουλμανική μειονότητα!

Για άλλη μία φορά γίνεται αντιληπτό πόσο μεγάλη άγνοια υπάρχει από ανθρώπους που δεν έχουν ζήσει στην περιοχή της Θράκης. Γιατί αν ήξεραν πως είναι τα πράγματα θα γνώριζαν ότι Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί συμβιώνουν ειρηνικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μάλιστα, ο κ. Βασιλακόπουλος δεν έμεινε σε αυτή τη δήλωση περί εμπλοκής της μουσουλμανικής κοινότητας, αλλά έμπλεξε και τον Γιώργο Νταλάρα στο θέμα:

«Η Ξάνθη είναι σε ένα ευαίσθητο σημείο. Φοβηθήκαμε μήπως είχαμε θέμα με τους στρατούς των δυο ομάδων και εμπλοκή της μουσουλμανικής μειονότητας. Το πρόβλημα έχει δημιουργήσει η ίδια η κοινωνία. Εδώ δεν μπορεί να κάνει συναυλία ο Νταλάρας». 

Βέβαια, ο πρόεδρος της ΕΟΚ δεν είχε κανένα θέμα όταν η Εθνική Ελλάδας είχε παίξει στην Ξάνθη και τότε πανηγύριζαν στο γεμάτο Αμοιρίδιο Έλληνες Χριστιανοί και Έλληνες Μουσουλμάνοι, στηρίζοντας τον Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Περιμένουμε βέβαια από τον Υφυπουργό Αθλητισμού  και την Ελληνική κυβέρνησή που με περίσσιο ζήλο έσπευσαν να παρέμβουν στα της ΕΠΟ και να ρίξουν τον Ξανθιώτη πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, να πράξουν αναλόγως και σε αυτό το εθνικιστικό και ρατσιστικό παραλήρημα από τον «αιώνιο» πρόεδρο της ΕΟΚ.

Σχετικά άρθρα

Παρασκευάς Τσέλιος: «Μπορούμε φέτος το μετάλλιο με τους Εφήβους, περήφανος που είμαι παίκτης του Εθνικού»

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Φεβρουαρίου 2017 0
Στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο βολεϊμπολίστας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Παρασκευάς Τσέλιος. Ο…