Απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για το Βατοπέδι προτείνει ο Εισαγγελέας – “δεν προέκυψε δόλος για κανέναν από τους κατηγορούμενους”

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Δεκεμβρίου 2016
364 0

Την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων για την υπόθεση των ανταλλαγών μεταξύ της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και του Ελληνικού Δημοσίου, πρότεινε η Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βασιλική Κρίνα.
Μετά από μια πολύμηνη διαδικασία για μια υπόθεση που κατά πολλούς έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ, η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι δεν προέκυψε δόλος για κανέναν από τους κατηγορούμενους, σημειώνοντας ότι η απόφαση για τις ανταλλαγές ήταν κυβερνητική.
Για το δε ιδιοκτησιακό καθεστώς, η κ. Κρίνα είπε ότι αν και κατά την άποψή της η λίμνη Βιστωνίδα και οι παραλίμνιες εκτάσεις της ανήκουν στο Δημόσιο, αυτό είναι ένα θέμα που θα λύσουν τα πολιτικά δικαστήρια.

www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στην πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Ευσταθίου στον Περισσό της Αθήνας

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Σεπτεμβρίου 2019 0
Την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Σεβ. Μητροπολίτου…

Αυτά είναι τα 4 εξοπλιστικά προγράμματα που εγκρίθηκαν από την Βουλή

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Μαΐου 2020 0
Εγκρίθηκε από την Βουλή η υλοποίηση τεσσάρων προγραμμάτων προμήθειας αμυντικού υλικού για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις: η προμήθεια αεροκινητήρων (πιθανότατα της…