Απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για το Βατοπέδι προτείνει ο Εισαγγελέας – “δεν προέκυψε δόλος για κανέναν από τους κατηγορούμενους”

Δημοσιεύτηκε στις: at 16 Δεκεμβρίου 2016
314 0

Την απαλλαγή όλων των κατηγορούμενων για την υπόθεση των ανταλλαγών μεταξύ της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου και του Ελληνικού Δημοσίου, πρότεινε η Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Βασιλική Κρίνα.
Μετά από μια πολύμηνη διαδικασία για μια υπόθεση που κατά πολλούς έριξε την κυβέρνηση της ΝΔ, η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι δεν προέκυψε δόλος για κανέναν από τους κατηγορούμενους, σημειώνοντας ότι η απόφαση για τις ανταλλαγές ήταν κυβερνητική.
Για το δε ιδιοκτησιακό καθεστώς, η κ. Κρίνα είπε ότι αν και κατά την άποψή της η λίμνη Βιστωνίδα και οι παραλίμνιες εκτάσεις της ανήκουν στο Δημόσιο, αυτό είναι ένα θέμα που θα λύσουν τα πολιτικά δικαστήρια.

www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση Διγαλάκη για το Παράρτημα Διδυμότειχου του Τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Ιουλίου 2020 0
Συνάντηση για το θέμα του Παραρτήματος Διδυμοτείχου του Τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Ιουλίου,…

42 αλλοδαποί στην παραλία Δικέλλων

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Δεκεμβρίου 2019 0
Στον εντοπισμό και τη διάσωση σαράντα δύο (42) αλλοδαπών προέβησαν, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής…