Απευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης και Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:32
484 0

Σε μια περίοδο που η τοπική αγορά “στενάζει” κυριολεκτικά από έλλειψη τζίρου και ρευστότητας, οι κ.Λαμπάκης και Παντελιδης κατ´ εξακολούθηση δίνουν απευθείας αναθέσεις σε επιχειρήσεις εκτός Αλεξανδρούπολης, εκτός νομού Έβρου και Θράκης. Αυτή την φορά με απόφαση του δημάρχου (Αρ.πρωτ: 8905/15-3-2018) που υπογράφει αντ’ αυτού ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Παντελίδης, αποφασίστηκε να δοθεί ψηφιακή εκτύπωση αυτοκόλλητου προϊόντος σε «τυχαίο» έμπορο της Θεσσαλονίκης, αξίας 2.876,70€. Μάλιστα σύμφωνα με καταγγελίες που δεχτήκαμε από συναφείς επιχειρήσεις της Αλεξανδρούπολης, η συμφωνηθείσα τιμή είναι διπλάσια της αγοράς!
Στην δεδομένη στιγμή, τόσο το Επιμελητήριο όσο και ο Εμπορικός σύλλογος οφείλουν να παρέμβουν απέναντι στις πρακτικές του κ.δημάρχου, έτσι ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Σχετικά άρθρα

Παύλος A. Μιχαηλίδης: “Εμπεριστατωμένα καταθέσαμε προσφυγή στην Αποκεντρωμένη σχετικα με το θέμα εκλογής Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Μαρτίου 2017 0
Ακούστε τον επικεφαλή της δημοτικής παράταξης ΑΝΑΣΑ – Δημοτικό Σύμβουλο Αλεξανδρούπολης κ. Παύλο A. Μιχαηλίδη σε όσα ανέφερε σχετικά με το…

Οι νέες συμβάσεις ΕΟΠΥΥ στην Ειδική Αγωγή δίνουν τη χαριστική βολή σε γονείς, εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Φεβρουαρίου 2017 0
Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Α.Μ.Θ αναφέρει: Έντονη ανησυχία και αναστάτωση επικρατεί σε γονείς, μισθωτούς και αυτοαπασχολούμενους στην Ειδική Αγωγή,…