Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Δράμα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:47 πμ
278 0

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Επιμελητήριο της Δράμας.

Μια ομάδα περίπου εξήντα ατόμων είχε συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά του υπουργού.

Η ομιλία του υπουργού ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω της συνάντησης εργασίας που είχε νωρίτερα στον ίδιο χώρο του επιμελητηρίου με το διοικητικό συμβούλιο και ομάδα επιχειρηματιών της Δράμας.

Έξω από το επιμελητήριο είχε συγκεντρωθεί αστυνομική δύναμη σε μια προσπάθεια να αποτραπούν επεισόδια. Ο συγκεντρωμένος κόσμος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ φώναζαν και συνθήματα κατά της “Συμφωνίας των Πρεσπών”.

Με την ομιλία στη Δράμα ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη ανατολική Μακεδονία, όπου είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς.

Δείτε το βίντεο από το STAR Βορείου Ελλάδος


www.protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Από τα Σκιώδη στα Ουσιώδη και κατά της αιρέσεως του ευσεβισμού ~ Περί της Εκκλησίας και του Ανθρώπου (γράφει ο κ. Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Φεβρουαρίου 2017 0
  Από τα Σκιώδη στα Ουσιώδη και κατά της αιρέσεως του ευσεβισμού Περί της Εκκλησίας και του Ανθρώπου Η υπό…

Εθελοντική συνδρομή σχολών εκπαίδευσης πιλότων στην από αέρος επιτήρηση των δασικών περιοχών

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Αυγούστου 2017 0
Στην πολύτιμη εθελοντική συνδρομή των σχολών εκπαίδευσης πιλότων που λειτουργούν στα αεροδρόμια Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, για την από αέρος επιτήρηση…