Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Δράμα, για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:47
505 0

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου στο Επιμελητήριο της Δράμας.

Μια ομάδα περίπου εξήντα ατόμων είχε συγκεντρωθεί έξω από το Επιμελητήριο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και κατά του υπουργού.

Η ομιλία του υπουργού ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση λόγω της συνάντησης εργασίας που είχε νωρίτερα στον ίδιο χώρο του επιμελητηρίου με το διοικητικό συμβούλιο και ομάδα επιχειρηματιών της Δράμας.

Έξω από το επιμελητήριο είχε συγκεντρωθεί αστυνομική δύναμη σε μια προσπάθεια να αποτραπούν επεισόδια. Ο συγκεντρωμένος κόσμος σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσακαλώτου τραγουδούσε το «Μακεδονία ξακουστή», ενώ φώναζαν και συνθήματα κατά της “Συμφωνίας των Πρεσπών”.

Με την ομιλία στη Δράμα ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στη ανατολική Μακεδονία, όπου είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες και παραγωγικούς φορείς.

Δείτε το βίντεο από το STAR Βορείου Ελλάδος


www.protothema.gr

Σχετικά άρθρα

26.000 άνθρωποι υπολογίζεται ότι εισήλθαν στην Ελλάδα από το τελωνείο των Κήπων , μέσα σε ένα τετραήμερο

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Ιουνίου 2017 0
Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ – Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης και Προέδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης: Στα ίδια…

Ασταμάτητα «χτυπήματα» στην Τουρκία: Μετά τις φρεγάτες «βυθίζουν» την Άγκυρα οι κορβέτες Gowind – Πώς θα γίνει το μεγάλο deal

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Οκτωβρίου 2021 0
Η απόφαση για απόκτησή τους από το Πολεμικό Ναυτικό είναι ειλημμένη και δεν αλλάζει, όπως και η διαμόρφωση που θα…