Αποτελέσματα Δειγματοληπτικού Ελέγχου στην τοπική κοινότητα Μεταξάδων 

Δημοσιεύτηκε στις: at 28 Ιανουαρίου 2021
69 0

Την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου από τις πρωινές ώρες, κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ. σε συνεργασία με τον Δήμο Διδυμοτείχου, πραγματοποίησε δειγματοληπτικό έλεγχο στο κοινοτικό Ιατρείο Μεταξάδων.  

Κατά την δειγματοληψία πραγματοποιήθηκαν 90 τεστ και στο σύνολο των δειγμάτων επιβεβαιώθηκαν δύο κρούσματα. Το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο διαχείρισης επιβεβαιωμένων κρουσμάτων.   

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου από τις 9:00 έως και τις 13:00 θα πραγματοποιηθεί δωρεάν δειγματοληπτικός έλεγχος στο ισόγειο του Δημαρχείου Διδυμοτείχου.

Σχετικά άρθρα

«ΕΝΕΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» – ΟΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΘΥΝΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΑΡΟΙΚΙΕΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Νοεμβρίου 2018 0
«ΕΝΕΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ» ΟΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΘΥΝΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΕΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΠΑΡΟΙΚΙΕΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ…

«Το ποντιακό τραγούδι και η ποντιακή λύρα στη σύγχρονή Ελλάδα» – Ειδικό σεμινάριο στο πλαίσιο του μαθήματος «Εκμάθηση της Ποντιακής Διαλέκτου ΙΙ»

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Απριλίου 2019 0
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξείνιων Χωρών Δελτίο τύπου Την Δευτέρα στις 15.4.2019, και έπειτα από πρόσκληση…

Ο υπ. Δήμαρχος Σαμοθράκης Γιώργος Χανός, παρουσιάσε το Ειδικό Αναπτυξιακό πρόγραμμα «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ»

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαΐου 2019 0
Το βράδυ της Παρασκευή 10 Μαΐου , στην αίθουσα Τένεδος του ξενοδοχείου Grecotel Egnatia στην Αλεξανδρούπολη, έγινε η επίσημη παρουσίαση…