Αποτελέσματα ψηφοφορίας για την ανάδειξη μελών στην Ε.Γ. και την Ε.Ε. του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 7:01 πμ
274 0

Στις 02-04-2017 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη μελών στην Ε.Γ. και την Ε.Ε. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Έβρου. Στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν, ως μέλη του Ν.Τ., οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από 17 Α΄/θμια Σωματεία του νομού Έβρου.

Σύνολο εγγεγραμμένων μελών: 131

Ψήφισαν: 118

Άκυρα/Λευκά: 2

Έγκυρα:116

Εκλέγονται με σειρά ψήφων:

Δ.Α.Κ.Ε./Δ.Τ. 48 ψήφους/ 4 έδρες : Τσίρτσης Παναγιώτης – Αραμπατζής Κων/νος – Στρατούδης Ιωάννης – Καραμπουναρλής Παύλος

Δ.Α.Σ. στηριζόμενο από το Π.Α.ΜΕ. 34 ψήφους/ 3 έδρες : Γκιδίκα Σταματία – Παγωνίδης Δημήτριος – Σερμπέζης Δημήτριος

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ 24 ψήφους/ 2 έδρες : Μπίκος Ιωάννης – Κουκάκης Δημήτριος

Αγωνιστική Συσπείρωση Έβρου 10 ψήφους/ καμία έδρα

ΓΙΑ ΤΗΝ (Ε.Ε.) ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δ.Α.Κ.Ε./Δ.Τ. Γερακόπουλος  Χρήστος

Δ.Α.Σ. στηριζόμενο από το Π.Α.ΜΕ. Κοσμίδου Ταμάρα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Στάμος Ευστάθιος

Όλοι οι υποψήφιοι της Δ.Α.Κ.Ε./Δ.Τ. Έβρου καθώς και τα εκλεγμένα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. στην Ε.Γ. και την Ε.Ε. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Έβρου, ευχαριστούμε όλα τα Α΄/θμια Σωματεία του νομού Έβρου που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία διά των αντιπροσώπων τους, οι οποίοι προσήλθαν στην κάλπη μαζικά. Ευχαριστούμε τις υπόλοιπες παρατάξεις και τους υποψηφίους τους για το πολύ καλό προεκλογικό και εκλογικό κλίμα που υπήρξε.

Αισθανόμαστε όμως την ανάγκη να απευθύνουμε ιδιαιτέρως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που με την ψήφο τους μας τίμησαν και μας ανέθεσαν ταυτόχρονα να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη τον αγώνα για την υπεράσπιση του έργου του δημόσιου υπαλλήλου και την ενίσχυση του δημόσιου τομέα. Με αίσθημα ευθύνης και συνεργασίας θα συνεχίσουμε το έργο που μας ανέθεσαν.

Ευχόμαστε στα μέλη που εκλέχτηκαν στην Ε.Γ. και την Ε.Ε. του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Έβρου καλή θητεία στο έργο τους.

Όλοι μαζί να αγωνιστούμε για να προασπίσουμε το χαρακτήρα του δημοσίου και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες αυτής της χώρας και για να ανατρέψουμε τις πολιτικές που μας εξαθλιώνουν εργασιακά, οικονομικά και κοινωνικά.

Σχετικά άρθρα

Συνεδρίαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στην Ορεστιάδα και Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιουνίου 2018 0
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΝΑΡΞΗ – ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ…

Ο ΟΗΕ και η Καθολική κοινότητα των ΗΠΑ χρηματοδοτούν μηνιαίο επίδομα για μετανάστες στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Νοεμβρίου 2019 0
Με μηνιαίο επίδομα σε μετρητά, χρηματοδοτεί ανθρωπιστικός οργανισμός στις Η.Π.Α, μετανάστες και πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα. Η πρωτοβουλία ξεκίνησε…

Ανακοίνωση στήριξης του αγώνα κατά των Χρυσορυχείων στην περιοχή Περάματος Αλεξανδρούπολης από την “Ανεξάρτητη Κοινότητα Φάρος Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Σεπτεμβρίου 2019 0
ΥΠΟΜΝΗΜΑ της “Ανεξάρτητης Κοινότητας Φάρος Αλεξανδρούπολης” προς τη Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης-Έβρου  Κατά της Εξόρυξης της Μεταλλουργίας Χρυσού ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση στήριξης…