Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του απερχόμενου Διοικητή Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης κ. Δ. Αδαμίδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:05
369 0

Αυτό που πάντα μένει, αυτό που πράγματι κερδίζεις είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, αυτές θυμάσαι, αυτές σε χαροποιούν, αυτές θα νοσταλγείς αργότερα.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ειλικρινείς σχέσεις που αναπτύξαμε, για την αγάπη και τη καλοσύνη που επιδείξατε στη κοινή μας προσπάθεια για να υπερασπιστούμε το αγαθό της ζωής.

Μέσα από αυτή την 4χρονη συνεργασία κέρδισα πολλά, ξεπεράσαμε μαζί πολλά εμπόδια, μάθαμε να μιλάμε ήσυχα ήσυχα και απλά. Η καθημερινή τριβή με επιστήμονες και απλούς υπαλλήλους που είναι ερωτευμένοι με τη δουλειά τους διεύρυνε τους ορίζοντές μου, με έκανε να βλέπω τα πράγματα πιο σφαιρικά, με έκανε σοφότερο.

Σας ευχαριστώ. Συνεχίζει ο καθένας μας από νέες θέσεις και καθήκοντα τον αγώνα για την υπεράσπιση της υγείας των πολιτών.

Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τους στενούς συνεργάτες: τον αναπληρωτή διοικητή Π.Γ.Ν.Α. κ. Χρ.Γκουγκουλάκη, και Γ.Ν.Δ. κ. Π.Χατζόπουλο, τα μέλη του Δ.Σ. κ. Χρ.Λίμα, κ. Αθ.Χριστοδούλου και κ. Σάββα Στεργίου. Τους διευθυντές των υπηρεσιών κ. Κ.Ρίτη, κ.Αθ.Γκουτζιβελάκη, κ.Ε.Σαπουντζή, κ. Ν.Αρικίδη.

Ευχαριστώ θερμά την γραμματεία γραφείου Διοικητή και Δ.Σ. κ.Φανή Σαρίκα, κ. Π.Λαμψακιανού, κ.Μ.Τσίκου. Ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία τον πρώην και τον νυν Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Ε.Πλωμαρίτη και Δ.Τσαλικάκη, τους πρώην Υπουργούς κ. Α.Ξανθό και Π.Πολάκη. Ευχαριστώ τους βουλευτές του Ν.Έβρου.

Ευχαριστώ επίσης για την ολιγόμηνη συνεργασία τον νυν Υφυπουργό Υγείας κ. Β.Κοντοζαμάνη.

Παραδίδοντας τη Διοίκηση στο νέο Διοικητή κο. Ρούφο του εύχομαι καλή δύναμη στο έργο του.

Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Π.Γ.Ν. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και Γ.Ν.ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΣΥ

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης Νίκο Γαλατούμο

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Φεβρουαρίου 2020 0
Τον δήμαρχο Σαμοθράκης Νίκο Γαλατούμο υποδέχτηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Στη διάρκεια της συνάντησης, στην…

Ξεκίνησε ο καθαρισμός του λιμενίσκου μικρών σκαφών

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Δεκεμβρίου 2019 0
Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ Επεμβαίνουμε στο πιο τουριστικό μέρος του Λιμένα της Αλεξανδρούπολης και καθαρίζουμε τον…