Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης

Αγαπητοί δημότες :

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ακραίων φυσικών φαινομένων, προκλήθηκαν αρκετά σημαντικές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης σχεδόν όλων των δημοτικών κοινοτήτων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σας πληροφορούμε ότι από την πρώτη στιγμή του προβλήματος, οι υπάλληλοι της Δ.Ε.Υ.Α.Α. , κάτω από αντίξοες συνθήκες, καταβάλλουν τιτάνιες προσπάθειες για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αποκατάσταση των βλαβών αυτών.

Παρακαλούμε όλους τους συνδημότες μας να μην σπαταλούν άσκοπα νερό από το δίκτυο ύδρευσης μέχρι την αποκατάσταση της υδροδότησης.

Επίσης όσοι διαμένουν στους οικισμούς και στα χωριά στα οποία υπάρχει πρόβλημα υδροδότησης τους παρακαλούμε να επικοινωνήσουν με τους αντίστοιχους προέδρους των κοινοτήτων τους ώστε να ενημερωθούν για τα σημεία από τα οποία θα προμηθευτούν εμφιαλωμένα νερά για τις τρέχουσες ανάγκες τους.

Επίσης, στην περίπτωση που παρατηρήσετε τυχούσα φραγή φρεατίων από φερτά υλικά, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τους προέδρους των κοινοτήτων ή την υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Α ώστε να επέμβουμε στα συγκεκριμένα σημεία.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Θα σας ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

Τηλ. Επικοινωνίας έκτακτης άμεσης ανάγκης :Βλαβών 2551026046Κιν. Αντιπροέδρου Δ.Σ. της Δ. Ε. Υ. Α. Α. Μιχαηλίδη Χαράλαμπου 6981569846

Προηγούμενο άρθροΕκκένωση του οικισμού Πόρου
Επόμενο άρθροΌλα τα τελευταία νέα για την κατάσταση στον Δήμο Διδυμοτείχου