Απόστολος Δαβής: “Ανεπιθύμητο πρόσωπο στον Έβρο ο κ. Βαρεμένος”

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:28
1280 0

Για επικίνδυνες καταστάσεις στον Έβρο και για κατοίκους που βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες που παράνομα έχουν φτιάξεις στην περιοχή μίλησε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για «επικίνδυνο σόου» που εξελίσσεται στον Έβρο, επικαλούμενος αναφορές δημοσιογράφου, χωρίς να τον κατονομάζει, βάσει τον οποίων, «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».

Ο Απόστολος Δαβής – Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου για το παραπάνω ζήτημα αναφέρει: 

Αυτές είναι οι καλύβες στο Δέλτα του Έβρου, πού σύμφωνα με τον κ. Βαρεμένο, είναι “βίλες” και βγήκαν οι κάτοικοι με τις καραμπίνες να προστατεύσουν τις “βίλες” τους. Είναι απαράδεκτες αυτές οι δηλώσεις και καταδικαστέες.

Έχω καταθέσει ήδη εισήγηση στην Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ., ώστε στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. να κριθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο στον Έβρο ο κ. Βαρεμένος και επικίνδυνος εθνικά.

Σχετικά άρθρα

Αλλάζει ο ΚΟΚ: Οι 5 ρυθμίσεις για τα πρόστιμα – Τα νέα όρια ταχύτητας στις κατοικημένες περιοχές

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Φεβρουαρίου 2021 0
Ενα φιλόδοξο σχέδιο που στοχεύει να «μεταμορφώσει» τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τον τομέα της οδικής ασφάλειας παρουσίασε χθες η…

H Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, τιμήθηκε στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Νοεμβρίου 2017 0
Το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών-Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών,…