Απόστολος Δαβής: “Ανεπιθύμητο πρόσωπο στον Έβρο ο κ. Βαρεμένος”

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:28
1427 0

Για επικίνδυνες καταστάσεις στον Έβρο και για κατοίκους που βγήκαν με καραμπίνες για να προστατεύσουν τις βίλες που παράνομα έχουν φτιάξεις στην περιοχή μίλησε ο Γιώργος Βαρεμένος.

Σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής ο κ. Βαρεμένος έκανε λόγο για «επικίνδυνο σόου» που εξελίσσεται στον Έβρο, επικαλούμενος αναφορές δημοσιογράφου, χωρίς να τον κατονομάζει, βάσει τον οποίων, «οι άνθρωποι που έχουν βγει με τις καραμπίνες τους έχουν κτίσει παράνομα στον υδροβιότοπο της περιοχής βίλες και βγήκαν με τα όπλα να τις προστατεύσουν».

Ο Απόστολος Δαβής – Μέλος Δ.Σ. Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ. Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου για το παραπάνω ζήτημα αναφέρει: 

Αυτές είναι οι καλύβες στο Δέλτα του Έβρου, πού σύμφωνα με τον κ. Βαρεμένο, είναι “βίλες” και βγήκαν οι κάτοικοι με τις καραμπίνες να προστατεύσουν τις “βίλες” τους. Είναι απαράδεκτες αυτές οι δηλώσεις και καταδικαστέες.

Έχω καταθέσει ήδη εισήγηση στην Π.Ε.Δ. Α.Μ.Θ., ώστε στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. να κριθεί ανεπιθύμητο πρόσωπο στον Έβρο ο κ. Βαρεμένος και επικίνδυνος εθνικά.

Σχετικά άρθρα

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Παναγία Παντάνασσα στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, στο Πόρτο Λάγος

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Σεπτεμβρίου 2019 0
Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια και κοσμοσυρροή εορτάστηκε η Παναγία Παντάνασσα στο Μετόχι της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου στο Πόρτο Λάγος. Το…

Διαδικτυακή εκδήλωση  “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Οκτωβρίου 2021 0
Διαδικτυακή εκδήλωση  “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν” Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης συμμετέχει στη νέα Καμπάνια…