Από τις 12 Δεκεμβρίου ένα ξεχωριστό Χριστουγεννιάτικο χωριό ζωντανεύει καθημερινά στις οθόνες μας μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:14
25 0
Αυτά τα Χριστούγεννα είναι διαφορετικά. Όμως, μπορούμε να τα κάνουμε υπέροχα! Από απόσταση, αλλά μαζί!

Κάθε μέρα, το μήνυμα της αγάπης και της χαράς μας οδηγεί στο πανέμορφο   διαδικτυακό χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Αλεξανδρούπολης!

Σε αυτό το πρωτότυπο χωριό  θα μας ξεναγήσει ο “Ε; ΤΙ;”, ο συμπαθέστατος εξωγήινος φίλος μας από «ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ». Θα τον βοηθήσουν οι καλικάντζαροι και οι μικροί μας φίλοι.

Όλα τα παιδιά από άκρη σε άκρη στο Δήμο μας,  θα απολαύσουν υπέροχες εκδηλώσεις και πανέμορφες εκπλήξεις, θα μπορούν να επικοινωνούν να συμμετέχουν, να δημιουργούν να παίζουν, να χαίρονται.

Το Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό θα μας ενώσει όλους με μια ζεστή αγκαλιά,  αλλά  με ασφάλεια μακριά από τον COVID_19.

Από τις 12 Δεκεμβρίου κάθε μέρα δίνουμε ραντεβού στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλεξανδρούπολης, www.alexpolis.gr! Κάνουμε κλικ στην ενότητα “Χριστουγεννιάτικο διαδικτυακό χωριό” και εισάγουμε τον κωδικό xmasAXD2020. Η πλατφόρμα θα εκπέμπει καθημερινά για ένα μήνα και θα κρατάει συντροφιά στα παιδιά για 16 ώρες το 24ωρο. Οι 6 ώρες από αυτές θα είναι live (16:00 έως 22:00).

Αυτές τις 6 ώρες τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν ένα «πλούσιο»  Χριστουγεννιάτικο ψυχαγωγικό – δημιουργικό πρόγραμμα φτιαγμένο από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους.

Έτσι θα νιώσουμε όλοι το κλίμα της ομορφότερης γιορτής του χρόνου.

Χαρούμενοι και Ασφαλείς!
Καλά Χριστούγεννα!

Σχετικά άρθρα

Ημερίδα για την ανακύκλωση από την ΧΙΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΕΒΡΟΥ»

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Φεβρουαρίου 2018 0
Η ΧΙΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ «ΕΒΡΟΥ» ανακοινώνει, ότι θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Προστασία του περιβάλλοντος – Χρησιμότητα της ανακύκλωσης…

ΚΚΕ: «Υπάρχουν και οι ηθικοί αυτουργοί το νέο θανατηφόρο ατύχημα στον βόρειο κόμβο της Ορεστιάδας

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Σεπτεμβρίου 2015 0
Τα τραγικά λάθη και τους ηθικούς αυτουργούς των δυστυχημάτων που συμβαίνουν κατ’ επανάληψη στον βόρειο κόμβο της Ορεστιάδας, με αποτέλεσμα…