Τις καλές πρακτικές και δραστηριότητες του Δήμου Τρικκαίων σε θέματα λαϊκών αγορών, συζήτησαν τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2024, εκπρόσωποι του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Λαϊκών Αγορών Γιάννης Μπατμανίδης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Τρικκαίων και πρόεδρο της ΠΕΔ Θεσσαλίας Νίκο Σακκά, από τον οποίο ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας των λαϊκών αγορών στα Τρίκαλα.

Εμφαση δόθηκε στο έργο που άλλαξε τη μορφή του τόπου τέλεσης της καθημερινής λαϊκής αγοράς, εστιάζοντας στην τακτοποίηση της συμμετοχής των παραγωγών, στην ασφάλεια των πολιτών κατά την πραγματοποίηση των αγορών, στον εφοδιασμό των παραγωγών, στη δημιουργία ειδικού χώρου για το προσωπικό του Δήμου κ.α.

Ειδικότερα ζητήματα για τα οικονομικά θέματα συζήτησε ο κ. Μπατμανίδης και στελέχη του Δήμου Αλεξανδρούπολης με την αρμόδια αντιδήμαρχο Οικονομίας και Διοίκησης Σοφία Αλεστά, παρόντος του διευθυντή της υπηρεσίας κ. Γιάννη Σιακαβάρα.

www.trikalacity.gr

Προηγούμενο άρθροΊδρυμα Σ.Νιάρχος – Νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής: Oλοκληρώθηκαν οι εκσκαφές, έγιναν οι πρώτες σκυροδετήσεις και τώρα πλέον έχει ξεκινήσει η θεμελίωση του κτιρίου
Επόμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρούπολης: “Ένα ακόμη βήμα για την μετατροπή της Πολιτικής Προστασίας σε πλήρη ατομική ευθύνη… με τη συμβολή των Δήμων”