Αρνητικά όλα τα δείγματα για κορωνοϊό που ελήφθησαν σήμερα στις Φέρες

Δημοσιεύτηκε στις: at 22:31
67 0

Αρνητικά ήταν όλα τα δείγματα που ελήφθησαν σήμερα από δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ στις Φέρες, με τη διαδικασία των γρήγορων τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού μέσα από το αυτοκίνητο.

Συνολικά προσήλθαν στον χώρο με το αυτοκίνητό τους και εξετάστηκαν 135 δημότες. Με τη μέθοδο των drive through rapid tests ο έλεγχος για covid_19 έγινε άμεσα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειαστεί οι πολίτες να εξέλθουν από το όχημά τους.

Τη δράση που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, υποστήριξαν η 31η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία Καβησού, η ΧΙΙ Μεραρχία Πεζικού «Έβρος», το Α.Τ. Φερών και ο Σύλλογος Νεολαίας Φερών “Φέρελπις”.

Αύριο κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην Άνθεια, στον χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου, όπου οι κάτοικοι της Δ.Ε. Τραϊανούπολης θα έχουν τη δυνατότητα να εξεταστούν δωρεάν.

Σχετικά άρθρα

Ορθοδοξία και Κτιστή Δημιουργία ~ Θεολογική Οικολογία και Οικολογική Θεολογία (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Σεπτεμβρίου 2018 0
Ορθοδοξία και Κτιστή Δημιουργία Θεολογική Οικολογία και Οικολογική Θεολογία Από την «Οικοκτονία» στην κατά Θεόν Οικολογία υπό το  πρίσμα της…

Συμπεράσματα από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. του Δ.Μακροδημοπουλου

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιουλίου 2016 0
Οι αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία με αποκορύφωμα την τελευταία στο αεροδρόμιο Αττατούρκ στην Κων/πολη, σε συνδυασμό με το κουρδικό…