Δύο μεγάλες προκηρύξεις με συνολικά 655 μόνιμες θέσεις ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, βρίσκονται σε επεξεργασία από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ.

Οι δύο προκηρύξεις αναμένεται να σταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο το επόμενο διάστημα και στη συνέχεια να βγουν στον «αέρα» προκειμένου να ξεκινήσει και η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους.

Ειδικότερα:

Α) Σε επεξεργασία βρίσκεται η προκήρυξη του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την πλήρωση 470 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να δημοσιοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου.

Β) Σε επεξεργασία επίσης βρίσκεται προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας για την πλήρωση 185 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ η συγκεκριμένη προκήρυξη αναμένεται να εκδοθεί είτε εντός του Φεβρουαρίου, είτε στις αρχές Μαρτίου.

Οι μόνιμες θέσεις που θα καλυφθούν αφορούν:

Την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Κρήτης για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του ΑΠΘ για την πλήρωση 12 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των ΠΔΕ Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης για την πλήρωση 19 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ, της ΑΣΚΤ για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, των Γενικών Αρχείων του Κράτους για την πλήρωση 14 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του Πολυτεχνείου Κρήτης για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ, ΥΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ κατηγορίας, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την πλήρωση 3 θέσεων ΠΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου για την πλήρωση 7 θέσεων ΠΕ,ΔΕ κατηγορίας, του ΕΜΠ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ κατηγορίας, του Χαροκόπειου Παν/μίου για την πλήρωση 2 θέσεων ΠΕ και ΤΕ κατηγορίας, του ΔΠΘ για την πλήρωση 5 θέσεων ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας και της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσέων για την πλήρωση 1 θέσεως ΔΕ κατηγορίας και του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την πλήρωση 3 θέσεων ΤΕ κατηγορίας.

ΠΗΓΗ www.aftodioikisi.gr

Προηγούμενο άρθροΔένδιας στη Μόσχα: Η Αλεξανδρούπολη δοκιμάζει τις ελληνορωσικές σχέσεις…
Επόμενο άρθροΤο 1ο Πειραματικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης φιλοξένησε διαδικτυακά την ευρωπαϊκή κινητικότητα Erasmus CIAK