Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση απεστάλη σήμερα η νέα προκήρυξη, 9K/2021 του ΑΣΕΠ, που αφορά 416 μόνιμες προσλήψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Απεστάλη σήμερα, Τρίτη 26 Οκτωβρίου, στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Οι ειδικότητες που θα ζητούνται στη νέα προκήρυξη 9Κ/2021 του ΑΣΕΠ θα αφορούν προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) και συγκεκριμένα:

  • ΔΕ Προσωπικού Εξωτερικής Φρούρησης
  • ΔΕ Φύλαξης

Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν κατανέμονται στα Καταστήματα Κράτησης όλης της χώρας όπως φαίνεται και στην επισυναπτόμενη προκήρυξη.

Στον πίνακα θέσεων φαίνεται για κάθε θέση ο κωδικός της θέσης, ο κλάδος – ειδικότητα, ο φορέας, η έδρα – περιφερειακή ενότητα, οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών, τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα, η εντοπιότητα, όπου προβλέπεται, καθώς και ο συνολικός αριθμός των θέσεων με ανάλυση αυτών που αντιστοιχούν στις κατηγορίες πολυτέκνων και τέκνων πολυτέκνων, τριτέκνων και τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, παλιννοστούντων Ποντίων ομογενών και ομογενών του ν. 2790/2000, ατόμων με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, ατόμων που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και των τέκνων ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω καθώς και Ελλήνων υπηκόων που προέρχονται από τη Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, εφόσον προκύπτουν θέσεις για τις κατηγορίες αυτές.

Προηγούμενο άρθροΘετικός στον κορωνοϊό ο Μητροπολίτης Ξάνθης – Έχει ήπια συμπτώματα – Είχε εμβολιαστεί
Επόμενο άρθροΤην ενίσχυση του Νοσοκομείου Κομοτηνής ζήτησε ο Ευρ. Στυλιανίδης από τη Μ. Γκάγκα