Το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια του προς τους συναδέλφους  ΓΚΟΓΚΙΝΟΥΔΗ Ευάγγελο, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ Ιωάννη και ΚΟΛΥΜΠΟ Θεόδωρο που υπηρετούν στο Τμήμα Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, καθώς την πρωινές ώρες της 30-12-22 ευρισκόμενοι σε υπηρεσία εντόπισαν γυναίκα, η οποία επρόκειτο να ταξιδέψει, πεσμένη στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις της. Άμεσα έτρεξαν να την βοηθήσουν και προέβησαν σε παροχή Πρώτων Βοηθειών (ΚΑΡΠΑ) με αποτέλεσμα η γυναίκα να ανακτήσει τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πλέον είναι καλά στην υγεία της.

Οι Συνάδελφοι μας, παρά την υποστελέχωση της εν λόγω Υπηρεσίας με ένα πεπαλαιωμένο οργανόγραμμα, εργάζονται καθημερινά προσφέροντας τα μέγιστα στην εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών που διέρχονται από το συνοριακό σημείο διέλευσης των Κήπων και παράλληλα πετυχαίνουν καίρια χτυπήματα στην πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος.

Εμείς ως Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Αλεξανδρούπολης θα επιβραβεύουμε τέτοιες πράξεις και θα στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε τους πρόβλημα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος

Ο Γενικός Γραμματέας

ΛΙΤΣΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Προηγούμενο άρθροΜε λαμπρότητα η εορτή του Αγίου Βασιλείου στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως
Επόμενο άρθροΤουρκικά ΜΜΕ: «Ο Φλώρος δεν κάθεται ήσυχα» – Οργή και για την επίσκεψή του στον Εβρο