Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Ένωσης των αστυνομικών Ορεστιάδας:

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διήρκησε περίπου δύο ώρες και πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, συζητήθηκαν τα καίρια θέματα που αφορούν α) τη θετική εξέλιξη που αφορά στην ανακοίνωση ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί και να επεκταθεί η χωρητικότητα του ΚΥΤ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας  και β) η πρόθεση των αρμόδιων υπουργείων για την ενδεχόμενη αύξηση της χωρητικότητας  καθώς και την αναβάθμιση εγκαταστάσεων στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ. Ορεστιάδας.

Η Ένωσή μας, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των τριών υπουργείων, χαιρετίζει θετικά  την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων όπως η δημιουργία χώρων ως κτήρια διοίκησης και κοινόχρηστων χώρων, τη δημιουργία μονάδας επεξεργασίας λυμάτων (βιολογικός καθαρισμός), τη δημιουργία μονάδας πρωτοβάθμιας περίθαλψης καθώς και την αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας. Εμμένει όμως στην πάγια θέση της για τη μη αύξηση της χωρητικότητας στο ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ Ορεστιάδας.

Ο κ. Δήμαρχος μας τόνισε ότι θα βρίσκετε σε ανοιχτή επικοινωνία με την Ένωσή μας ανάλογα με τις όποιες νέες εξελίξεις-διευκρινήσεις προκύψουν στο μέλλον

Προηγούμενο άρθροFSRU Αλεξανδρούπολης: Κοντά στη λήψη επενδυτικής απόφασης – Πύλη εισόδου ενέργειας η Ελλάδα
Επόμενο άρθροEKTKAKTO: Καταδίωξη αυτοκινήτου λαθροδιακινητών μέσα στην Αλεξανδρούπολη