Ασφαλης αιμοδοσια στο κτηριο του ΚΑΠΗ Διδυμοτειχου

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:39
159 0

Ο Δήμος Διδυμοτείχου με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, έχουν δημιουργήσει έναν εναλλακτικό ασφαλή χώρο στο Κ.Α.Π.Η. έναντι του Κ.Ε.Π.. Ο χώρος θα λειτουργεί για την προσφορά αίματος, χωρίς να απαιτείται οι πολίτες να επισκεφθούν το Νοσοκομείο.

Με σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας και ιδιαίτερα των εθελοντών αιμοδοτών, παραχωρήθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου κατόπιν συνάντησης με την Διοίκηση, ο χώρος του Κ.Α.Π.Η Διδυμοτείχου έναντι του Κ.Ε.Π.. Δημιουργήθηκε ένας λειτουργικός και ασφαλής χώρος αιμοδοσίας για την κάλυψη τυπικών και άμεσων αναγκών σε αίμα.

Ο χώρος την Δευτέρα 30 Μαρτίου ανοίγει τις πόρτες του και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 9:30πμ εώς τις 12:30μμ. Όλες τις υπόλοιπες ώρες η αιμοδοσία θα πραγματοποιείται κανονικά στο Νοσοκομείο.

Οι εθελοντές αιμοδότες και οι πολίτες που επιθυμούν να συνεισφέρουν στο χτίσιμο αποθεμάτων, με στόχο την αντιμετώπιση επιπλέον αναγκών σε περίπτωση κλιμάκωσης της πανδημίας, πλέον θα μπορούν να προσέρχονται σε ασφαλή χώρο εκτός νοσοκομείου.

Η μείωση προσέλευσης στο Νοσοκομείο ως προληπτικό μέτρο θα συμβάλει στην προστασία της υγείας των αιμοδοτών αλλά και των ασθενών που φιλοξενούνται.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ
ΡΩΜΥΛΟΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

Σχετικά άρθρα

Εγκρίθηκε η σύναψη δημόσιας σύμβασης με αντικείμενο τη μελέτη και κατασκευή του έργου: «Εγκατάσταση Δημοτικού Σφαγείου στις Φέρες»

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Ιουλίου 2017 0
Ένα μείζον πρόβλημα που αφορά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην ευρύτερη περιοχή μας βρίσκεται πλέον στην τελική του φάση.…

Με ποιο τραγούδι-ποίημα σχολιάζει τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης , ο Λεωνίδας Χέλης ;

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Σεπτεμβρίου 2018 0
Με το παρακάτω τραγούδι-ποίημα σχολιάζει τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης , o υπ. Βουλευτής Έβρου της Λαϊκής Ενότητας κ. Λεωνίδας Χέλης: Του θυμοσοφου Ηλία Ιωαννίδη :…

Κυριάκος Γεροντόπουλος για την επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου: “Είναι τόσο μεγάλο λάθος, που οι μικροί άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν”

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Ιανουαρίου 2021 0
Όπως αναφέρει o πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών και πρώην βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Γεροντόπουλος: Σήμερα, ερωτήθηκα απο δημοσιογράφους για…