Αυγενάκης απο Σαμοθράκη: «Αγωνιζόμαστε για την αναγέννηση της υπαίθρου»

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:23
498 0

Τη Σαμοθράκη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη, τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Έβρου κ. Άκη Παρασκευόπουλο και στελέχη της ΝΔ από το νομό Έβρου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, ο Γραμματέας της ΝΔ πραγματοποίησε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Σαμοθράκης κ. Αθανάσιο Βίτσα, τοπικούς φορείς, καθώς και εκπροσώπους του Επαγγελματικού Συλλόγου Σαμοθράκης και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού, καθώς και την κατάσταση που επικρατεί μετά τις πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στη Σαμοθράκη ο κ. Λ. Αυγενλακης, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σήμερα στην ακριτική Σαμοθράκη ένα ξεχωριστό τόπο με μοναδικούς ανθρώπους που δίνουν το δικό τους αγώνα. Ένα ελληνικό νησί σημαίνουσας γεωστρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα, με σημαντικές δυνατότητες για την οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Η επίσκεψη αυτή αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχα δώσει πριν λίγους μήνες, να βρεθώ κοντά στους κατοίκους του νησιού. Σήμερα, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με εκπρόσωπους της αυτοδιοίκησης, επαγγελματικών και άλλων φορέων του νησιού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους, πολλά από τα οποία συνδέονται με τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου φθινοπώρου.

Μέσα από την επίσκεψη αυτή και πλήθος ανάλογων επισκέψεων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός ανοικτού διαλόγου με τις τοπικές κοινωνίες ο οποίος όχι μόνο δεν τελειώνει με την αναχώρησή μας, αλλά παραμένει ένας ισχυρός δίαυλος συνεχούς και ουσιαστικής επικοινωνίας. Μαζί διαμορφώνουμε το πρόγραμμα της επόμενης μέρας, μαζί αγωνιζόμαστε για την αναγέννηση της ελληνικής υπαίθρου, για την ανάταξη της Χώρας, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Έλληνες πολίτες».

Σχετικά άρθρα

Συμπεράσματα από το 1ο Διεθνές Συνέδριο για τις Συνδυασμένες Μεταφορές στην Αλεξ/πολη – Γιατί τα εξαγγελθέντα σιδηροδρομικά έργα δεν προωθούν την ανάπτυξη (του Μακροδημόπουλου Δημήτρη)

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2015 0
Όσοι παρακολούθησαν τις εργασίες του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου για τις Συνδυασμένες Μεταφορές που πραγματοποιήθηκε στην Αλεξ/πολη και ήσαν γνώστες της…