Αυτοψία στα έργα της Σαμοθράκης πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:17
320 0

Αυτοψία στα υπό εκτέλεση έργα της Περιφέρειας για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Σαμοθράκης πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς με τον αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Γρηγόραινα και μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. 

Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά: «Τα έργα, μεταξύ των οποίων οι γέφυρες Απατσανάδων και Βαράδων, οι κατασκευές τεχνικών, συρματοκιβωτίων, τειχίων, στηθαίων ασφαλείας κλπ., προχωρούν μαζί με άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις, ενώ το επόμενο διάστημα – καιρού επιτρέποντος – ξεκινούν σε όλο το οδικό δίκτυο οι ασφαλτοστρώσεις. Στόχος είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου». 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου επισκέφτηκε, επίσης, τη γέφυρα τύπου «Μπέλεϋ» στο ρέμα Πλατιά που παραδόθηκε στην κυκλοφορία, μετά την τοποθέτηση από τον στρατό. 

Σχετικά άρθρα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης στον MAXIMUM FM 93.6 , καλεσμένος του “Κρυφού Σχολειού” με τον Δημοσθένη Δούκα και την Σοφία Χύτου

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Δεκεμβρίου 2016 0
Την απόλυτη στήριξη του, χωρίς αστερίσκους, στον Πρόεδρο της Κύπρου εξέφρασε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης…

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κτηνοτρόφων και αγροτών για τα προβλήματα του κλάδου

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Αυγούστου 2015 0
Μετά το κάλεσμα του κτηνοτροφικού και αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση κτηνοτρόφων και αγροτών του Έβρου. Αναλύθηκε η κατάσταση…