Αυτοψία στα έργα της Σαμοθράκης πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:17
375 0

Αυτοψία στα υπό εκτέλεση έργα της Περιφέρειας για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Σαμοθράκης πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς με τον αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Γρηγόραινα και μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. 

Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά: «Τα έργα, μεταξύ των οποίων οι γέφυρες Απατσανάδων και Βαράδων, οι κατασκευές τεχνικών, συρματοκιβωτίων, τειχίων, στηθαίων ασφαλείας κλπ., προχωρούν μαζί με άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις, ενώ το επόμενο διάστημα – καιρού επιτρέποντος – ξεκινούν σε όλο το οδικό δίκτυο οι ασφαλτοστρώσεις. Στόχος είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου». 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου επισκέφτηκε, επίσης, τη γέφυρα τύπου «Μπέλεϋ» στο ρέμα Πλατιά που παραδόθηκε στην κυκλοφορία, μετά την τοποθέτηση από τον στρατό. 

Σχετικά άρθρα

Τι θα προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο Αλ. Τσίπρας για τη μουσουλμανική μειονότητα

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Νοεμβρίου 2017 0
Νομοθετική ρύθμιση που θα καθιστά, ρητά και σαφώς, την δικαιοδοσία του Μουφτή προαιρετική ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του…

Αλλαγή ώρας: Αυτή την Κυριακή γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Οκτωβρίου 2020 0
Την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, αλλάζει η ώρα όπως άλλωστε και κάθε χρόνο, με τους δείκτες των ρολογιών να πρέπει να γυρίσουν μια ώρα πίσω τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα,…