Μετά από πολλά παράπονα πολιτών, διαπιστώσαμε με έκπληξη πως το αντίτιμο εισόδου στην δημοτική παραλία της Αλεξανδρούπολης, είναι πλέον 1,50€ από 1,00€ που ήταν πέρυσι.
Η αύξηση κατά 50% του εισιτηρίου για την είσοδο στην πλάζ του Ε.Ο.Τ., είναι μια αιφνιδιαστική απόφαση της δημοτική αρχής και του δημάρχου κ.Λαμπάκη.
Η διοίκηση της Τ.Ι.Ε.Δ.Α. (Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση Δήμου Αλεξανδρούπολης) οφείλει να δώσει δημόσια εξηγήσεις για το θέμα και φυσικά έστω και καθυστερημένα) να προβεί στην απαραίτητη ανάρτηση αυτής της απόφασης στο διαύγεια.
Η αυθαιρεσία των αποφάσεων από πλευράς της δημοτικής αρχής, εξηγείται και από την πρόσφατη μεθόδευση του κ.Λαμπάκη, έτσι ώστε το νέο 9μελές διοικητικό συμβούλιο της ΤΙΕΔΑ να έχει πλέον μόνο ένα μέλος από τις 5 παρατάξεις της αντιπολίτευσης!!!
Τέλος οφείλουμε να διευκρινήσουμε (προς αποφυγή παρεξηγήσεων), πως η συμμετοχή δημότη στο Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ με την επωνυμία Παύλος Μιχαηλίδης, αποτελεί απλή συνωνυμία με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.”_

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Προηγούμενο άρθροΛεωνίδας Χέλης: “Σταματάνε οι θεραπείες για τους καρκινοπαθείς με καινούργια φάρμακα”
Επόμενο άρθρο«Αειφορία εν-Τάξει» – Μικροί γεωργοί γίνονται οι μαθητές στο 10οΔημοτικό Αλεξανδρούπολης