Α.Δημοσχάκης: ”Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Από σήμερα όλοι ενωμένοι για την παράταξη &την Πατρίδα!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:39
394 0

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης προέβη σήμερα, 11/1, στις παρακάτω δηλώσεις για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έδωσε εντολή με την ψήφο του! Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα και την πολιτική σκηνή, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες προσήλθαν, ουσιαστικά τρεις φορές, στις κάλπες για να ψηφίσουν τον νέο μας Πρόεδρο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Σήμερα, όλοι μαζί στοιχιζόμαστε πίσω από τον νέο Πρόεδρο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της παράταξης και της Πατρίδας μας! Πρωτίστως, για να τον στηρίξουμε στις δύο βασικότερες δεσμεύσεις του, την σαφή Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την απρόσκοπτη λειτουργία της ελεύθερης οικονομίας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μέσα από την αξιοποίηση όλων των άξιων πολιτών και στελεχών της Ν.Δ. που στοιχίζονται πίσω από τις αρχές και αξίες της παράταξής μας.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νέο μας Πρόεδρο, καθώς και στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όπως και τους άλλους δύο μονομάχους του πρώτου γύρου, για τον αγώνα τους. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους όσοι αγωνίστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας, από τον Πρόεδρο της ΚΕΦΕ κ. Τραγάκη μέχρι και τον νεαρότερο εθελοντή της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα όλοι μαζί, βάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό μπροστά και σβήνουμε με σφουγγάρι τα ψεγάδια της προεκλογικής διαδικασίας, όπως απαιτεί με την ψήφο του όλος ο λαός. Γνωρίζοντας προσωπικά το ενδιαφέρον του νέου Προέδρου για τον Έβρο και την Θράκη, δηλώνουμε πως από σήμερα θα αγωνιστούμε όλοι οι ακρίτες του Έβρου και της Θράκης ενωμένοι υπό τον νέο μας Πρόεδρο για να ξαναέρθει η ελπίδα, η αισιοδοξία και το χαμόγελο στην χώρα! Μαζί με την νέα χρονιά που ξεκίνησε.

Καλή αρχή!»

Σχετικά άρθρα

Προληπτική απομακρυνση του ζωικού και πάγιου κεφαλαίου απο την περιοχή του Ερυθροποτάμου

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιανουαρίου 2021 0
ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΡΥΘΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΖΩΙΚΟΥ & ΠΑΓΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ  Ως αποτέλεσμα των πρόσφατων βροχοπτώσεων, αναμένεται υπερβολικός όγκος υδάτων στις παραποτάμιες περιοχές  του Ερυθροποτάμου…

Ρένα Δούρου: Η περιφέρεια Αττικής στη διάθεση των δοκιμαζόμενων πολιτών της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Σεπτεμβρίου 2017 0
Δήλωση της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου: «Από την πρώτη στιγμή που τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα έπληξαν τη Σαμοθράκη, βρίσκομαι σε επικοινωνία με…