Α.Δημοσχάκης: ”Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Από σήμερα όλοι ενωμένοι για την παράταξη &την Πατρίδα!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:39
445 0

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης προέβη σήμερα, 11/1, στις παρακάτω δηλώσεις για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας έδωσε εντολή με την ψήφο του! Σε μια δύσκολη συγκυρία για την Ελλάδα και την πολιτική σκηνή, εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες προσήλθαν, ουσιαστικά τρεις φορές, στις κάλπες για να ψηφίσουν τον νέο μας Πρόεδρο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Σήμερα, όλοι μαζί στοιχιζόμαστε πίσω από τον νέο Πρόεδρο για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της παράταξης και της Πατρίδας μας! Πρωτίστως, για να τον στηρίξουμε στις δύο βασικότερες δεσμεύσεις του, την σαφή Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και την απρόσκοπτη λειτουργία της ελεύθερης οικονομίας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, μέσα από την αξιοποίηση όλων των άξιων πολιτών και στελεχών της Ν.Δ. που στοιχίζονται πίσω από τις αρχές και αξίες της παράταξής μας.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον νέο μας Πρόεδρο, καθώς και στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, όπως και τους άλλους δύο μονομάχους του πρώτου γύρου, για τον αγώνα τους. Συγχαρητήρια επίσης σε όλους όσοι αγωνίστηκαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή της Δημοκρατίας, από τον Πρόεδρο της ΚΕΦΕ κ. Τραγάκη μέχρι και τον νεαρότερο εθελοντή της Νέας Δημοκρατίας.

Σήμερα όλοι μαζί, βάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό μπροστά και σβήνουμε με σφουγγάρι τα ψεγάδια της προεκλογικής διαδικασίας, όπως απαιτεί με την ψήφο του όλος ο λαός. Γνωρίζοντας προσωπικά το ενδιαφέρον του νέου Προέδρου για τον Έβρο και την Θράκη, δηλώνουμε πως από σήμερα θα αγωνιστούμε όλοι οι ακρίτες του Έβρου και της Θράκης ενωμένοι υπό τον νέο μας Πρόεδρο για να ξαναέρθει η ελπίδα, η αισιοδοξία και το χαμόγελο στην χώρα! Μαζί με την νέα χρονιά που ξεκίνησε.

Καλή αρχή!»

Σχετικά άρθρα

Δημήτρης Ρίζος: «Για να ξεμπλοκαριστούν και να ενισχυθεί η λειτουργία των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Μαρτίου 2019 0
Προχθές ολοκληρώθηκε στην Βουλή των Ελλήνων η ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών στο οποίο, εμπεριέχονταν, μεταξύ πολλών άλλων ,…

Ο αερολιμένας Αλεξ/πολης, τα υδατοδρόμια & η ελικοπτερική βάση στη Σαμοθράκη στο επίκεντρο της εθιμοτυπικής συνάντησης του Αν. Δημοσχάκη με τον Διοικητή της ΥΠΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 4 Δεκεμβρίου 2020 0
Σε συνέχεια της πρόσφατης κοινοβουλευτικής του παρέμβασης στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Σ/Ν του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών περί…