Βαγγέλης Μυτιληνός: “‘Εγιναν τα εγκαίνια του φράγματος και δεν μου δόθηκε, δυστυχώς, η ευκαιρία να παρευρεθώ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ με κάλεσε κανείς!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:58
544 0

16/11/2017

Ημέρα υπογραφής αποδοχής της δωρεάς από την εταιρεία Clobal Water Partnership-Mediterranean αξίας $1.200.000 για την κατασκευή του έργου «ανύψωση στάθμης φράγματος», με τε οποίο μηδενίζονται οί πιθανότητες λειψυδρίας στην Αλεξανδρούπολη, ενώ δίνεται η δυνατότητα στην ΔΕΥΑ να υδροδοτήσει νέες περιοχές στήν δυτική πλευρά της πόλης.

Με το έργο αυτό θα προστεθούν στα υδατικά αποθέματα του φράγματος αλλά 1.300.000 κυβικά νερού. Το έργο σχεδιάστηκε από ομάδα εργαζομένων της ΔΕΥΑ, από την διοίκησή της όπου είχα την τιμή να είμαι Πρόεδρος και από τον τότε Δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.

ΣΗΜΕΡΑ 6/11/2019

έγιναν τα εγκαίνια του φράγματος και δεν μου δόθηκε, δυστυχώς, η ευκαιρία να παρευρεθώ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ με κάλεσε κανείς!

Αυτό ομως που έχει σημασία για μένα είναι ότι το έργο πραγματοποιήθηκε και θα ωφελείται για πολλά χρόνια η Αλεξανδρούπολη!

Σχετικά άρθρα

Παναγιώτης Καλακίκος: “Ο Δήμος Σουφλίου δεν στηρίζει τους επαγγελματίες της περιοχής!”

Δημοσιεύτηκε από: - 19 Φεβρουαρίου 2019 0
Συνεργασία Ανάπτυξη Συνοχή Η εικόνα της ιστορικής πόλης του μεταξιου,στην εμπορική αγορά είναι αποκαρδιωτική, ο τζίρος στις περισσότερες ημέρες είναι…

Ερώτηση Δημήτρη Ρίζου για την θωράκιση της νησιωτικότητας μέσω ενίσχυσης των σχολικών μονάδων

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2019 0
ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΘΕΜΑ: Θωράκιση της νησιωτικότητας μέσω ενίσχυσης των σχολικών μονάδων Πολλά δημοτικά,…

“Σκούρα τα πράγματα;” Η πολύ χαλάρωση… φέρνει ξανά καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα κορονοϊού!

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Ιουνίου 2020 0
Επανέρχονται από σήμερα οι καθημερινές ενημερώσεις για τα κρούσματα, τους θανάτους και την πορεία της επιδημίας του κορωνοιού στη χώρα μας.…