Βασίλης Μαυρίδης: “Η θωράκιση της Θράκης μπορεί να γίνει με τη ενδυνάμωση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Νοεμβρίου 2017
541 0

Στο στρογγυλό τραπέζι για την Παιδεία , του Περιφερειακού Συνεδρίου της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης ανέφερε: 

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ “ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ” ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ(Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΕΠΤΗΣ)

-ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΡΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ(ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ-ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΤΛ)

-ΚΑΛΥΨΗ ΚΕΝΩΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

-ΙΔΡΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ.

Έκλεισε την τοποθέτηση λέγοντας και πιστεύοντας σε αυτό: 

ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΝ ΜΟΥ ΔΙΝΑΤΕ 10 ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ,ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΦΠΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ Ή ΜΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. Η ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Π.Θ.

(ΦΩΤΟ Alexoudis Dimitris)

Σχετικά άρθρα

Σεμιναριο για την διαχείριση κόκκινων δανείων και φορολογικών οφειλών , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Ιουλίου 2018 0
Η Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων σε συνεργασία με την Υπέρβαση Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στις 4/7/2018 ημέρα Τετάρτη και ώρες 16:00 –…

Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαρτίου 2016 0
Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Μαιευτικής και Γυναικολογίας & Διευθυντή Οικογενειακού Προγραμματισμού Δ.Π.Θ., κ. Παναγιώτη…