Βασίλης Μαυρίδης: Παραμένει το ΑΤΜ στον Πεντάλοφο

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:40
481 0

O Δήμαρχος Ορεστιάδας, μετά τη γνωστοποίηση σε αυτόν στις 29/10/2017 της απόφασης για την απομάκρυνση του ΑΤΜ της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ που βρίσκεται στο χωρίο Πεντάλοφο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στον οποίο ανέπτυξε τα επιχειρήματά του για την άρση της απόφασης απομάκρυνσής του.

Ακολούθησε επικοινωνία με την βοηθό Γενική Διευθύντρια Βορείου Ελλάδος, η οποία, αφού κατανόησε πλήρως την επιχειρηματολογία του, προέβη στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε σήμερα επίσημα να έχουμε την άρση της απόφασης αυτής, διατηρώντας το ΑΤΜ στην τοπική κοινότητα Πενταλόφου.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειακό Διευθυντή της τράπεζας Πειραιώς κύριο Τσελεντάκη Θρασύβουλο και τη βοηθό Γενική Διευθύντρια Βορείου Ελλάδος κυρία Σεκέρη Αναστασία, οι οποίοι για άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν εμπράκτως την άριστη και αγαστή συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Ορεστιάδας και την Τράπεζα Πειραιώς.

Τέλος, ο Δήμαρχος επικροτεί τη δυναμικότητα των κατοίκων του Πενταλόφου, με την οποία διεκδικούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το ακριτικό μας χωριό, σημειώνοντας ότι ενωμένοι με τους εκπροσώπους του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να επέλθουν άμεσα και αποτελεσματικότερα τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

Στην Αλεξανδρούπολη το 1st Oil & Gas Forum – Η Ελλάδα είναι ένας σημαντικός παίκτης στη σκακιέρα της παγκόσμιας ενέργειας

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Σεπτεμβρίου 2017 0
Με μεγάλο ενδιαφέρον εξελίσσεται αυτή τη στιγμή το 1st Oil & Gas Forum που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε…

ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ – Με αφορμή  τον Νόμο για την αποσυμφόρηση  των φυλακών (του Ηλία Ν. Ηλιακόπουλου)

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Νοεμβρίου 2017 0
ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ –ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ Με αφορμή  τον Νόμο για την αποσυμφόρηση  των φυλακών Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο   Τα…

Ομόφωνο «ΟΧΙ» των δικηγορικών συλλόγων Θράκης, του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου του Εφετείου Θράκης και του ΔΠΘ στην ίδρυσης “Νομικής Σχολής Πάτρας”

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Φεβρουαρίου 2018 0
ΨΗΦΙΣΜΑ          Στην Κομοτηνή σήμερα 9-2-2018 και στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, κατόπιν προσκλήσεως του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου…