Βασίλης Μαυρίδης: Παραμένει το ΑΤΜ στον Πεντάλοφο

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:40
539 0

O Δήμαρχος Ορεστιάδας, μετά τη γνωστοποίηση σε αυτόν στις 29/10/2017 της απόφασης για την απομάκρυνση του ΑΤΜ της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ που βρίσκεται στο χωρίο Πεντάλοφο, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, στον οποίο ανέπτυξε τα επιχειρήματά του για την άρση της απόφασης απομάκρυνσής του.

Ακολούθησε επικοινωνία με την βοηθό Γενική Διευθύντρια Βορείου Ελλάδος, η οποία, αφού κατανόησε πλήρως την επιχειρηματολογία του, προέβη στις κατάλληλες ενέργειες, ώστε σήμερα επίσημα να έχουμε την άρση της απόφασης αυτής, διατηρώντας το ΑΤΜ στην τοπική κοινότητα Πενταλόφου.

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειακό Διευθυντή της τράπεζας Πειραιώς κύριο Τσελεντάκη Θρασύβουλο και τη βοηθό Γενική Διευθύντρια Βορείου Ελλάδος κυρία Σεκέρη Αναστασία, οι οποίοι για άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν εμπράκτως την άριστη και αγαστή συνεργασία ανάμεσα στο Δήμο Ορεστιάδας και την Τράπεζα Πειραιώς.

Τέλος, ο Δήμαρχος επικροτεί τη δυναμικότητα των κατοίκων του Πενταλόφου, με την οποία διεκδικούν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για το ακριτικό μας χωριό, σημειώνοντας ότι ενωμένοι με τους εκπροσώπους του θεσμού της τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να επέλθουν άμεσα και αποτελεσματικότερα τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα, πάντοτε με γνώμονα το καλό του τόπου μας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Σχετικά άρθρα

Τρεις άνδρες από τον Εχίνο Ξάνθης νοσηλεύονται με covid 19 στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Αναφοράς στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουνίου 2020 0
Τρεις άνδρες από τον Εχίνο Ξάνθης ηλικίας 82 ,82 και 67 ετών νοσηλεύονται με covid 19 στην Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων…

Eπίσκεψη του Δημάρχου και συνεργατών του στον Σταθμό Συμπίεσης του Αγωγού TAP στους Κήπους

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Φεβρουαρίου 2018 0
Επίσκεψη σε εργοτάξιο του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (TAP) AG πραγματοποίησε χθες Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2018, αντιπροσωπεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης.…