Βλάβη στο ΣΑΟΝΗΣΟΣ – Προσπάθειες εύρεσης πλοίου για την πραγματοποίηση εκτάκτου-ων δρομολογίου-ων

Δημοσιεύτηκε στις: at 7 Μαΐου 2018
829 0

SAOS FERRIES -ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06.05.18

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H SAOS FERRIES κατόπιν ματαίωσης των δρομολογίων της Κυριακής 6 Μαΐου 2018 θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες του νησιού της Σαμοθράκης που δεν κατέστη εφικτό να αναχωρήσουν.

Παρακαλούνται οι ανωτέρω επισκέπτες, κάτοχοι εισιτηρίων του δρομολογίου της Κυριακής από Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη, να προσέλθουν στο πρακτορείο της εταιρείας στην Καμαριώτισσα στις 17:00μ.μ. προκειμένου να μεταφερθούν στα συμβεβλημένα ξενοδοχεία.

Σαμοθράκη, 6 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση για βλάβη ΣΑΟΝΗΣΟΣ

Μετά την ανακοίνωση της βλάβης του Ε/Γ Ο/Γ ΣΑΟΝΗΣΟΣ ξεκίνησαν άμεσα οι ενέργειες μας για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και των προβλημάτων που προκύπτουν εξαιτίας της.

Εξασφαλίστηκε η επιστροφή των μαθητών του Γυμνάσιου από τη σχολική εκδρομή, η αναχώρηση της ιατρικής εθελοντικής ομάδας που πρόσφερε υπηρεσίες στους κατοίκους και η αποστολή τεχνικών της περιφέρειας στο σημείο ευθύνης της στο οδικό δίκτυο που κατέρρευσε.

Συγχρόνως με την εκτίμηση της σοβαρότητας της βλάβης επιδιώκεται η μετακίνηση και των υπόλοιπων ταξιδιωτών ενώ το συμφέρον του νησιού θέτει και ζητήματα αντικατάστασης του πλοίου.

Ο Δήμαρχος Σαμοθρακης

Ενέργειες Δήμου Σαμοθράκης μετά τη βλάβη στο ΣΑΟΝΗΣΟΣ

Προς τους κατοίκους κι ενδιαφερόμενους ταξιδιώτες.

Από τη στιγμή της ανακοίνωσης της βλάβης του ΣΑΟΝΗΣΟΣ βρισκόμαστε σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με το Υπουργείο Ναυτιλίας και συγκεκριμένα με τον Υφυπουργό κύριο Σαντορινιό για λύση του έκτακτου προβλήματος που δημιουργήθηκε.

Γίνονται προσπάθειες εύρεσης πλοίου για την πραγματοποίηση εκτάκτου-ων δρομολογίου-ων.

Πλοία που πληρούν τις προδιαγραφές έχουν εντοπιστεί αλλά όχι στην περιοχή μας και τα οποία είναι δρομολογημένα ήδη σε άλλες γραμμές.

Η αναζήτηση λύσης είναι σε εξέλιξη και θα βγει νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων

Σχετικά άρθρα

Ο Αν. Δημοσχάκης ζητά από το Υπουργείο Εσωτερικών συνάντηση εργασίας για λογαριασμό της ΔΕΥΑΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Αυγούστου 2021 0
ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΎΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Επιστολή προς τον Δ/ντη του Γραφείου Υπουργού Εσωτερικών,…