Βοήθεια στο Σπίτι: Oι ειδικότητες

Δημοσιεύτηκε στις: at 13 Μαΐου 2020
142 0

Στην… εξώθυρα του Εθνικού Τυπογραφείου βρίσκεται η προκήρυξη για την ενίσχυση του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι με 2.909 μονίμους υπαλλήλους.

Με την δημοσίευση του νέου διαγωνισμού, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις στον κόμβο του ΑΣΕΠ (asep.gr) εντός προθεσμίας 15 ημερών.

Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι:

 

Τι πριμοδότηση δίνει η απλή και ειδική εμπειρία

  • Για να πληροφορηθείτε τι μπόνους προσφέρει στους υποψηφίους η ειδική και απλή εμπειρία και πότε η έκδοση της προκήρυξη, πατήστε ΕΔΩ.

weconsult: Αιτήσεις από κοντά (με όλα τα μέτρα προστασίας)

Οι υπεύθυνοι της επαγγελματικής υπηρεσίας συμπλήρωσης αιτήσεων weconsult ενημερώνουν ότι δέχονται, πλέον, ραντεβού εκ του σύνεγγυς για την συμπήρωση αιτήσεων και φακέλων υποψηφιότητας.

Σημειώνουν με έμφαση ότι η συνεργασία εκ του σύνεγγυς θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, με την τήρηση όλων των μέτρων που προβλέπει ο ΕΟΔΥ για την ασφάλεια υποψηφίων και εργαζομένων.

Σε κάθε περίπτωση σε ισχύ παραμένει η δυνατότητα των υποψηφίων για την εξ΄ αποστάσεως συμπλήρωση και υποβολή αιτήσεων.

Επικοινωνήστε τώρα στο τηλέφωνο: 211 9555 050 και 211 9555 060.

ΠΗΓΗ workenter.gr

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση της Λαϊκής Συσπείρωσης με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Απριλίου 2019 0
Ο υποψήφιος δήμαρχος Σάββας Δευτεραίος επικεφαλής αντιπροσωπείας της Λαϊκής Συσπείρωσης συναντήθηκε με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης  και συζήτησαν θέματα…

Νικολόπουλος: Τζαμιά… ευκολίας στη Θράκη με υπογραφές- εξπρές τριών Υπουργών!

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Σεπτεμβρίου 2017 0
Νικολόπουλος: Καταγγέλλει υπουργούς που με υπογραφές – εξπρές «ανοίγουν τζαμιά στη Θράκη και όπως λέει χαρακτηρικά «μόνο για τους μουσουλμάνους έχει…