Γιάννης Ναϊτίδης: “Εκατοντάδες άνθρωποι έγιναν ένα με την φύση την Πρωτομαγιά , στον Πλατανότοπο Μαΐστρου , χωρίς να αφήσουν το αποτύπωμα τους φεύγοντας!”

Δημοσιεύτηκε στις: at 07:24
667 0

Όπως αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Ναϊτίδης:

Και τελικά είναι αρκετή μια μέρα, για να σε κάνει να χαμογελάς!

Γιατί τελικά σε μια μέρα όλοι εσείς που σήμερα επισκεφθήκατε τον Χώρο Πολιτισμού – Αναψυχής & Άθλησης “Πλατανότοπος Μαΐστρου” και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης, μας δείξατε έμπρακτα την αγάπη σας και τον σεβασμό σας στην δουλειά που τόσο καιρό γίνεται στον τόπο αυτόν.

Όλοι εσείς που γιορτάσατε σήμερα μαζί μας την πρωτομαγιά και διασκεδάσατε, σεβαστήκατε στο έπακρο τον χώρο και το περιβάλλον και το αφήσατε στο ακέραιο όπως τον βρήκατε.

Εκατοντάδες άνθρωποι έγιναν ένα με την φύση χωρίς να αφήσουν το αποτύπωμα τους φεύγοντας.

Γιατί κάπως έτσι καλλιεργείται η παιδεία.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε σε επόμενο κάλεσμα, γιατί ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους και παιδικές φωνές για να ζωντανέψει!

Σχετικά άρθρα

4η Νομική “ΤΕΛΟΣ” με απόφαση Μητσοτάκη – Επιμένει στην ίδρυση της , ο Τσίπρας

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουλίου 2019 0
Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και πραγματοποίησε συνάντηση με την…

ΣΟΠΠ ΠΕ Έβρου για τη λήψη μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2020

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαΐου 2020 0
Με στόχο την έγκαιρη λήψη των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, συνεδρίασε την Παρασκευή 08/05/2020,…